Українська Манітоба
-
Employees must be given a 30 minute unpaid break after every five consecutive hours of work. Manitoba employment standards Дуже класна штука, свої права треба знати і вміти іх відстоювати
-
Не пощастило вам. Ми недавно завозили одну річ на ремонт у місцеву майстерню де власник, як справжній канадієць, почав нас розпитувати звідки ми, і був дуже щасливий почути що ми українці. Він взяв на роботу дівчину/жінку з України (звичайно тут же ж покликав її познайомити з нами), і потім нам розказував як вона щодня дзвонить своїм рідним в Україну і як він за неї переживає. Коли ми пробували щось сказати що сподіваємось що війна закінчиться скоро, він відразу сказав що сподівається що ця жіночка все ж таки залишиться тут, бо вона абсолютно perfect employee яку він не хоче загубити
-
Якби це погано не звучало Якщо company policy така Тут вже нікуди не дінеться Additional breaks are benefits, not the requirement
-
Успіхів на новій кращій роботі👍
-
Це шо ж за робота така важлива шо неможна відірватися?
-
А, вже побачив Успіхів, все буде добре
-
Жах Я теж в перерву своїм дзвоню, інакше не виходить Знайшли нову роботу?
-
Так почитати, так у всіх менеджери тирани якісь і мені пощастило знайти нормальну роботу І перерви є 30 хв неоплачувана і 30 хв оплачувана І менеджер на голові не сидить і не пилить давай працюй шнеле шнеле Шкода що для мене все ж таки фізично важка робота і як буде пр то треба буде move on кудись в офіс сидіти
-
Тут якось мені здається з воркбаланс не все добре стало з початком масової міграції,я працюю в конторі де 15 місяців взагалі нема відпусток,дружина влаштовувалась в компанію одну і на питання якщо в нас захворіла дитина і треба залишитись дома з дитиною,чи може вона залишитись їй відповіли що нажаль в неї є всього на рік 3 фемілі Дей і все,а якщо прям так треба то звільнять.хоча компанія це одна з топових тут рахується у траковій індустрії.