Українська Манітоба
-
Я маю 30 хвилин , це Ланч тайм, але в мене вiн з 3 pm до 3.30 pm- в Цей час iду до школи за сином, як раз 30 хвилин до школи пiшки. Потiм на автобус та додому. це потрібно постаратися не брати близько до серця, але це все одно дуже неприємно.
-
Дякую 🍀
-
Успіхів на новій кращій роботі👍
-
Я розумiю. Ще 2 тижнi.
-
Контент з пожежi зробити
-
Це шо ж за робота така важлива шо неможна відірватися?
-
А, вже побачив Успіхів, все буде добре
-
Шукаю🙂🐴 Але я знайду .
-
Жах Я теж в перерву своїм дзвоню, інакше не виходить Знайшли нову роботу?
-
Дякую Вам🌷
-
Так почитати, так у всіх менеджери тирани якісь і мені пощастило знайти нормальну роботу І перерви є 30 хв неоплачувана і 30 хв оплачувана І менеджер на голові не сидить і не пилить давай працюй шнеле шнеле Шкода що для мене все ж таки фізично важка робота і як буде пр то треба буде move on кудись в офіс сидіти
-
Абсолютно впевнена!! Обовʼязково знайдете
-
В Силіконовий долині всі дуже мотивовані бо зазвичають їдять гриби 🫣
-
До речі, всі помітили що молочко здорожчало? 🌚
-
У мене така сама ситуацiя з сином
-
Тут якось мені здається з воркбаланс не все добре стало з початком масової міграції,я працюю в конторі де 15 місяців взагалі нема відпусток,дружина влаштовувалась в компанію одну і на питання якщо в нас захворіла дитина і треба залишитись дома з дитиною,чи може вона залишитись їй відповіли що нажаль в неї є всього на рік 3 фемілі Дей і все,а якщо прям так треба то звільнять.хоча компанія це одна з топових тут рахується у траковій індустрії.
-
Може вам з начальством пощастило, а може ви сам гарний працівник. У мене на минулій роботі (не в Канаді) була коллега що виросла в інтернаті в сільхоз комуні. Я від неї отримала майстер-клас по спілкуванню з начальством. Вона виясняла в чому у начальства є потреба і намагалася допомогти. Керівниця жаліється що донька-шкільниця шукає роботу на літо? Коллега знає престижні місця і може порадити. Вона не намагалася продвинути сама себе, вона намагалася продвинути і полегшити життя своїй керівниці
-
Прикро що з грибів дитині кашу не зварити 🥲
-
Я не помiтила нiчого, з цими пожежами на роботi - помiчаю тiльки ,якщо щось горитт, якийсь дим пiдозрiлий
-
Тут справа не у еміграції , тут в Америках завжди так було, токсична- капіталістична модель праці . Ти ніхто, звати тебе ніяк . Сиди і не пизди , хочеш відкрити ротяку - шукай іншу роботу . Европа та Скандинавія у цьому цікавіше .
22 Jan 2023, 08:02
149045/238941
4 minutes ago