Українська Манітоба
-
Shoppers
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/
-
Shoppers drug mart
-
А в поло парку десь продають?
-
Shoppers, 7/11. Ні, тільки копійками
-
Де купити квитки на автобус? Чи можна розрахуватися в ньому картою?
-
Ви сюди пишете, ніби ведете особистий щоденник. « дорогий щоденник, я хворію, дуже люблю подарунки… як мені погано тут, в лікарню не піду там завжди черги»
-
Ви користуйтесь ? Швидкість не урізають?
-
Bell
-
Лол, в Польші хворіється якось інакше?
-
для більшості хвороб(особливо ОРВІ) і треба всього час, багато теплого пиття, та якщо температура велика та боліти щось починає - жарознижуюче...ну і гігієна носа (промивати)
-
Який інтернет провайдер краще, shaw чи bellmts?
-
як же хірово тут хворіти, лежу дома, п'ю ібупрофен. в волк ін не хочеться іти, бо там чекати довго і без толку...
-
Це хороші дістрікти ?
-
Додам сюди інформацію. Можливо, більше людей побачить і прийде
-
North End, Elmwood, Point Douglas, Exchange District це не "міф", це реалії.. Рейтинги шкіл поховали в Манітобі років 15 тому for a reason....
-
Привіт .Мене звати Наталія.і я майстер перманентного макіяжу.шукаю моделей на перманент губ (акварель), перманент брів(пудрова техніка),а також корекція та фарбування брів,ламінування брів та вій -для поповнення мого портфоліо в Канаді.Оплата тільки за матеріали.Знаходжуся в м.Вінніпег.Хто зацікавлений пишіть, будь ласка,в приват.Дякую
-
Це міф
-
Можна, але нічого не дадуть
-
Можна, але їх вам не дадуть. А якщо спробуєте надурити провінційний уряд - отримаєте крімінал рекорд і депорт🙃
22 Jan 2023, 08:02
14910/236968
about an hour ago