Українська Манітоба
-
Дуже дякую за відповідь. Чи можна вам написати в особисті повідомлення? Не хотілося б на широкий загал виносити.
-
Я користуюся в США без проблем
-
Питайтеся, мама та дружина працюють в UfM. Також є кілька друзів, які там працюють. Що саме цікавить? Яка посада?
-
Ще питання для користувачів Нетфлікса ? Тепер не можна користуватися одним аккаунтом в різних країнах ?
-
Доброго вечора! Вже питала, але не полишаю надії знайти когось, хто працює в університеті Манітоби 😊 Є питання щодо recruitment process. Дуже сподіваюся на відгук 🙏
-
Запрошую на фотосесію 📸 Допоможу з ідеєю, образом, стилістикою та позуванням Напиши мені 📩 та обговоримо всі деталі ) Гарні фото гарантовано ❤️ Більше моїх робіт знайдете тут ⤵️ www.instagram.com/ph_ardimasova?igsh=czZ5cG43dmk1bWRx&utm_source=qr
-
На який тариф можна розраховувати після 2 років користування ? Скоро прийдеться новий контракт підписувати )
-
Я зможу зробити level Up їснуючему тарифу. Тобто: Як що ви маєте 250 за 60 можна буде перейти на 500 за 65
-
Я не те щоб господиня, але вони мали минулого року, не знаю як зараз maps.app.goo.gl/ZGcmnfhoMrgaeiX46?g_st=ic
-
Громадо, добрий вечір, питаннячко, як швидко працює є-трансфер, мені тут кажуть, що гроші по ньому інколи пів дня можуть йти, хоть зіштовхувався із такими затримками?
-
youtu.be/dmzZbkchhCA?si=trYqn5aAeERCHEr4 youtu.be/HfiX9WX-8oA?si=_qqpURoo-UxReSdC
-
Дякую!☺️🙏🏻
-
Чув від друзів , які шеріли по між країнами , що більше не можуть . Гонконг - Канада. В мене поки що китайський нетфлікс на 194737184 юзерів за 5 баксів на 3 місяця- працює
-
Друге посилання щось не хоче відкриватися
-
Свіжий Щавель буде продаватись на фермерських ринках. Також тут цілорічно можна купити законсервований щавель у банках, який також можна використовувати у борщ. Anna's Family store продає їх, також Карпати і 2 Корови
-
В мене просто акк з Франції від сестри і він не робить після 2 років користування в Канаді🥺
-
Не маю звички відповідати людям,що перекручують слова, не визнають це і хоча б сорі не кажуть. Селяві
-
Данія
-
Скажіть будь ласка , що ви маєте під «характеристики працівника»
-
Характеристики особистості то вже ви написали від себе. Я дослівно писала "Характеристики працівника".
22 Jan 2023, 08:02
149129/235270
17 minutes ago