Українська Манітоба
-
Чи можна досить високу суму ,наприклад 50к$ перевести одним платежем з одного банку на другий. Чи як правильно закривати рахунки ? І що робити з кешбеком на картах , якщо він начисляється в січні ?(РБС банк ) Хочу змінити банк і думаю як правильно зробити , Зробити арку в банку і етрансфером перевести всю суму змінивши ліміти попередньо ?
-
Все, тепер можна спати спокійно, ще раз дико вибачаюсь за такі питання на ніч 😄
-
Я мав на увазі, що COOP міняє ціну на нижчу/вищу і через деякий час заправка навпроти робить те саме, чи це власне залежить від партії пального/ цін на нафту etc?
-
Дякую
-
Візьміть bank draft на залишок суми на вашому рахунку. І принесіть і покладіть його на ваш новостворений рахунок в іншому банку. Мабуть можна і трансфером якось… Але я робила через банк драфт колись. Велику суму. Кажись тому, що таким чином не було комісії.. я вже не памʼятаю, чому я так зробила ))
-
Так, вже все, в нас теж
-
Це все може бути, але випалювати це все на співбесіді... Чи не буде це означати одразу проблемність і т.д.? Що до не перший випадок. Так, звичайно не перший. Але ситуація бути просто скіпнутим дуже виростає. Також виростає ситуація потрапити знову на такого керівника, якому всеодно кого брати. Коло замкнулося;(
-
Мене воно не просто мучить, а вбиває Десять років заправлявся на coop майже по всьому місту були однакові ціни, а останні роки після заправки на ст меррі завжди їду до свого району Ну камон, це ж не траса, 5 км проїхався і маєш інший кооп, яке конкурентне середовище в районі