Українська Манітоба
-
Доброго ранку. І мені відправте будь ласка його контакти
-
-
Зараз не треба далеко в ліс їхати, щоб їх знайти Можна пройтись по свому району і якщо на вікнах побачите паперових голубів, зірочки, лелеки і 9 мая (якція в них окна пабєди) - можете з впевненістю знати, що ті сусіди кончені і з ними не треба мати ніякої справи
-
Дякую
-
Дівчата привіт. Кому потрібно Поки я в пошуку роботи, я можу посидіти з вашою дитиною, у мене теж діти, меншому 3 роки. Район Транскона. Пишіть приват.
-
Увага, важливе повідомлення для батьків💜‼️ Мене звати Марина , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🌅. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків⬇️ Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях📩
-
Громадо, добрий день!!! Підскажіть, будь ласка, якщо береш консультацію у бухгалтера по питанням доходу поза Канадою і бухгалтер виявить якісь порушення, чи він має десь про це повідомити? Дещо пропустили по незнанню перший час, тепер треба консультація професіонала і стрьомно якось ((( Дякую!!!