Українська Манітоба
-
Часом можуть вимагати, щоб була присутня інша особа. Коли чек приходив на моє ім'я і жінки, касир в банку вимагав id cards нас обох, але це якщо депонувати його через касу. Якщо через банкомат, то може пронесе, а може банк буде контактувати з вами...who knows🤷♂️
-
Скажіть будь ласка , не доібатися ради , а дійсно цікаво . Я зрозумів , що неможливо вирішити проблеми за кілька десятиліть . А чи є якийсь обозрімий таймлайн, коли всі біди корінного населення не будуть провиною білих людей ? 100 років ? 400? Чи це просто назавжди ? Дуже цікаво
-
Дякую Мій допис має певну міру Generalization Резідентськи школи пофарбовані в Чорний колір, але при історії успіху ніхто не каже, тому що "не модно" А таки теж є й не мало FYI: в Канаді 90% зниклих осіб знаходять Що до звалища: Every Magic Came With The Price Й цю ціну платимо ми, платники податків Ви уявляєте Скільки треба докласти зусиль щоб Пересіяти через Сіто Brady Dump?! Оту високу гору поза північним перимером? Так, саме ту, яка розповсюджує неймовірн й сморід навколо Sous Point час від часу ... Голку в стосунках сіна знайти легше... А головне дешевше $5млн (як шо не помиляюсь) З наших кишеній... 1/10 ціх грошей зробить родичів ціє бідолашной настільки хеппі, що вони ніколи не згадають про неї Або зроблять золотий пам'ятник Ліберальні медіа просувають свою агенду Вони не гнушаються ні чим
-
Я теж собі таке питання задавала і сама дала відповідь іншим питанням: коли українцям переболить за те що зараз коїться з Україною, коли відпустить у людей яких позбавили рідних/близьких/друзів чи дому, рідних краєвидів і звичного життя. З тим, що у мене все з цим більш менш все одно є упередження до росіян ВСІХ як мінімум поки я не почую позиції підтримки України. Мені боляче навіть від того що я не в себе вдома і вимушена будувати нове життя коли вдома вже все було більш ніж окей.
-
Монобанк коханий прислав стікери ❤️ Звідки вони знають головні питання ньюкамерів першого року в Канаді)
-
У мене все дуже гуд так сказать. Просто я не уявляю коли пробачать націю ті, в кого вбили дитину/брата/маму і тд, а ті кого зґвалтували… а ті в кого немає дому на який поклали все своє життя… Загалом як на мене зараз навіть після другої світової ще не вигрібли, а тут було ближче все до 2000 то ще довгі десятиліття як мінімум, а точних цифр не скажуть навіть фьорст нейшен
-
Підкажіть паспорт дитині зробити в Торонто може 1 батько або мати? Не треба довіреностей ніяких? Дитині 3 роки, його присутність не потрібна до 12 років ніби ж?