Українська Манітоба
-
Я теж собі таке питання задавала і сама дала відповідь іншим питанням: коли українцям переболить за те що зараз коїться з Україною, коли відпустить у людей яких позбавили рідних/близьких/друзів чи дому, рідних краєвидів і звичного життя. З тим, що у мене все з цим більш менш все одно є упередження до росіян ВСІХ як мінімум поки я не почую позиції підтримки України. Мені боляче навіть від того що я не в себе вдома і вимушена будувати нове життя коли вдома вже все було більш ніж окей.
-
Монобанк коханий прислав стікери ❤️ Звідки вони знають головні питання ньюкамерів першого року в Канаді)
-
У мене все дуже гуд так сказать. Просто я не уявляю коли пробачать націю ті, в кого вбили дитину/брата/маму і тд, а ті кого зґвалтували… а ті в кого немає дому на який поклали все своє життя… Загалом як на мене зараз навіть після другої світової ще не вигрібли, а тут було ближче все до 2000 то ще довгі десятиліття як мінімум, а точних цифр не скажуть навіть фьорст нейшен
-
Підкажіть паспорт дитині зробити в Торонто може 1 батько або мати? Не треба довіреностей ніяких? Дитині 3 роки, його присутність не потрібна до 12 років ніби ж?
-
Ну якщо росія таки окупує певне місто і там лишаться ті хто не матиме змоги виїхати бо то їх дім то ну не знаю Я писала про німців і євреїв порівняння, бо ще років 15 назад є знайомі які мали коріння єврейське і на цьому фоні виїхали в Німеччину на соціалки від держави. А тут останні табори закриті до 2000х