Українська Манітоба
-
Так, про потяг знаю. Але там цiкаве мiсце, я бачила вiдео про Чорчiль в кiнотеатрi зоопарку Вiннiпега. Там була бабуся та маленька онука, native people, коли я дивилась, я плакала. Моя бабуся так само менi говорила про нашу землю, про те, що нашi предки в нiй, що все живе, та кожна жива душа заслуговує на повагу, навіть травинка, тому що ця земля частина нас. Так само, у нашому випадку, Манiтоба - частина native people, вона всередині них, так само і всередині нас Україна. А Чорчiль - це одне з сакральних мiсць iндiанцiв, я б хотiла побачити його.
-
А ви не думали, що цифри якими оперують ліберали вирвані з контексту? Що ніхто не намагвся взважити статистичні данні смертності дітей у резидентів скул відносно до рівню смертності серед дітей фермерів тих часів, та порівняти із chld death rate в резерваціях? Як що провести відповідну обробку та аналіз ціх даних, то картина може заграти абсолютно іншими фарбами.... Як би все було так погано, як малює преса, корінного населення вже б не їснувало.... А школи би не їсували до 1996 року Доречі, ви знаєте який зараз child death rate в резерваціях? А відсоток дітей що народжуються з вадами розвитку? Якість медичного обслуговування не є вирішуючим фактором Люди розповідають про життя в гармонії з природою... Areas where more Indigenous peoples live have a higher infant mortality rate: Inuit 3.9 times higher First Nations 2.3 times higher Métis 1.9 times higher www.canada.ca/en/public-health/services/publications/science-research-data/inequalities-infant-mortality-infographic.html
-
Цікаво, а якщо зайти в чат ще через годину, тут уже будуть розлогі подяки Йозефу Менгеле за досягнення (беззаперечні, до речі) в галузі медицини чи до цього все-таки не дійде?
-
А хто рахував кількість дитячих могил у сусідньому селі із подібною кількістю дітей похованих за такий самий період часу? Відповідь: Ніхто Тому що на цьому не зробиш "Новину" Так саме людям цікавіше "хавати" 500 загиблих на паркінгу від бомби Ізраіля (яких не було) Ніж вимогати звільнити 100 заложнтків (яких утримують терористи) Дитяча смертність 100 років тому була значно вишче ніж зараз