Доброго вечора! В мене на роботі звільнилась позиція - Maintenance 👨🔧 (Full time)
Робочий графік з вівторка по суботу (8:00-16:00)
Адреса: 5501 Roblin Blvd
Знання англійської - потрібно потрібно хоча б знати елементарні речі (CLB 4-5)
18$ - на годину!
Обов'язки:
• Здійснює поточний ремонт та дрібне технічне обслуговування електричного, механічного сантехнічного обладнання та будівлі;
• Фарбує, виконує дрібні столярні роботи та утримує зовнішню територію, за винятком послуг, що виконуються за договором про надання послуг;
• Через регулярні проміжки часу перевіряє все приміщення з точки зору технічного обслуговування та безпеки та подає необхідні звіти керівнику;
• Дотримується встановленої політики та процедур закладу, включаючи правила техніки безпеки та безпечні методи роботи;
• Співробітник, який виконує обов’язки різноробочого, продовжуватиме виконувати всі обов’язки з ведення господарства та технічного обслуговування відповідно до вимог;
• Робота в позиції довіри з вразливими дорослими (мешканцями);
• Підтримувати та пропагувати цінності та філософію організації, зокрема щодо етики, моралі та чесності, як викладено в Кодексі поведінки Extendicare;
• Виконуйте інші обов’язки згідно з призначенням.
Кваліфікація:
• Повинен мати здатність виконувати усні та письмові інструкції англійською мовою
• Здатність до саморегулювання та самостійної роботи
• Має бути здатним виконувати необхідні фізичні обов’язки, включаючи переміщення важких предметів
• Повинен знати та вміти проводити дрібний ремонт приміщень та обладнання
• Знання та підготовка з сантехніки, електрики, опалення, води, газу, механіки, штукатурки та фарбування
Якщо когось цікавить, то можете вислати мені резюме, за більш детальну інформацією, можете мені написати!
[email protected]