Українська Манітоба
-
З приводу 1к долларів в місяць нажаль поки нічого сказати не можу, бо тупо немає роботи й розуміння де територіально й як (на яку зп) вдасться влаштуватись. Хоч Канада і шоста країна проживання, але усвідомлення місцевого дебіту/кредиту (співвідношення доходів і видатків) немає. В любому випадку дуже вдячний за поради
-
Якщо студію можна за такі гроші знайти, то це взагалі "агніщє", бо півтора року в таборах Данії коли по 7-8 людей в кімнаті алкаші, планокури, зеки, цигани, то просто хочеться спокою і фокусування на приорітетних питаннях.....
-
студії 800-900 але нічого ні з ким не ділиш зате, ті сотня друга не будуть так помітні коли буде вже робота, а от комфорт буде одразу хоча без роботи кімнату отримати буде легше. завтра якраз спитаю колегу, який у себе ремонт закінчив, але він ще тижні три тому шукав лбдину в кімнату, він наче 700 казав, шосб такого діапазону
-
Однозначно, вже вдячний і буду вдячний любій інфі
-
місяць тому був відносно «завал» пропозицій, легко виловити було шось по ціні(я за 1100 величезну 2 бедрум зняв, друг студію за 800), зараз знову цирк на ринку, бачу ще більше підскочило ніж було до нового року, але час на вашому боці все одно, бо півтора місяці є🤷♂️
-
Доброго вечора! Здаєть однокімнатна квартира , з 1 липня 2024 року, орендна плата 1000 cad / місяць. В оренду плату включено все, окрім світла (приблизно 25 cad на місяць). Резидент менеджер володіє українською та російською мовами. Телефонувати з 9 до 16:30 з Понеділка по П'ятницю. Номер для зв'язку: 431 778 7708. Адреса: 704 Kildare Ave E. ( Транскона). Поруч є вся необхідна інфраструктура (магазин, школи ітд), зупинка навпроти будинку.
-
Бірдс Хіл, десь годину тому, але народу там тьма! Ми як виїжджали , пробка тупо ще з траси стоїть. Весь Вінні там 😂
-
www.340assiniboineavenueapartments.ca/floorplans Наприклад от
-
Interlake
-
Ні, мені не видали SL1 (тимчасовий прихисток), із-за цього не було ні права на роботу, ні податкового номера, ні банківської картки
-
Люди а скажіть чесно, хтось його взагалі так яскраво як на фотках колись бачив чи це тільки камера так передає? Бо я зробила купу гарних кадрів але вживу бачила тільки як маленькі світлі плями в той час коли камера бачила прям ледь не райдугу. І якщо чесно почуваюся як дитина котрій обіцяли діда мороза а прийшов фізрук з перегаром в погано пошитому костюмі 😢
-
От і у мене на фотках красиве а в реалі я реально майже нічого не бачила, тількі білі ледь-ледь зеленуваті плями (ті що на фотках яскраво-зелені). А я мріяла саме вживу побачити таку красу. Тепер думаю добре шо не витратила кілька тисяч баксів на подорож в Черчхіл як колись мріяла :(