Українська Манітоба
-
Усім привіт. Хтось знає чи є аналог ліків спазмалгону в Канаді ?
-
Зараз як ніколи потрібна ваша підтримка. Прийдіть і підтримайте ЗСУ: СЛАВА ЗСУ! Залишилось всього декілька днів. Квитки можна придбати: 1. За посиланням: square.link/u/InVxtfBE Ось інформація про подію: fb.me/e/5jhCAgaAN?mibextid=RQdjqZ Ми неналежимо до жодних громадських чи релігійних організацій. Підримаємо наших захисників у цей важкий час. Участь кожного з нас наближає Україну до перемоги. Слава Україні. Героям Слава. Слава Нації.
-
Так то в паблік вай фай можна 10 пристроїв додати що б в ТЦ використовувати )))
-
Та можна хоч 50
-
Залежить від механіків і поставщиків запчастин. Сусід до Хонди 2019ричекав запчастину 2 міс. В мене Мерс 2009р і все є в наявності в Канаді
-
Так саме за цей
-
Так, ви ж за цей питаєте?
-
Це в Вас Shaw?
-
На 500 мегабіт теж саме
-
В мене 10 На мінімальній швидкості
-
Підкажіть будь ласка скільки девайсів можна підключити від одного модема?
-
Вистачить. Навіть на мінімалку реально вистачить!
-
Доброго вечора. Хто вже знімав житло в оренду, можете переслати в пп зразок договору? Хочу уточнити деталі
-
На скільки дорожче обслуговування німецького авто в порівнянні з японським/корейським?
-
Ну ось вам і оверкваліфайд з досвідом менеджера.
-
Даний сервіс за $2.95 протягом 14 днів дозволить вам створити десяток резюме та готових ковер листів на різні посади. zety.com/ Не забудьте скасувати підписку на 14 день!
-
А навіщо? Хто таке вимагає?
-
Литва не входить в список, тому перездати треба і теорію і водіння www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Доброго вечора , підкажіть можливо хтось знає , де можна взяти довідку для роботи , що ти був хворий 3-4 дні ( сімейного ще не маємо )?
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка,я зможу обміняти литовські права чи обмінюють тільки українські ?
22 Jan 2023, 08:02
14991/231926
2 minutes ago