Українська Манітоба
-
Єдине що знаю - що це на роки з employment standards
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка які можливо дивитися варіанти для отпуска, крім Гімлі
-
Та які рожеві окуляри 😂 в рожевих окулярах інші люди. Я за пять років батрачєства в Польщі, Чехії, Голандії та брррр….Німеччині давним-давно замінив скло в окулярах. Я все прекрасно розумію що тут так само як і скрізь. І тому слава богу влаштувався на роботу де немає «наших». Майже. А тут спілкуюсь просто заради того щоб не здичавіти. Та і поради в когось запитати. А комусь час від часу і самому дати. Та якось і так 🤷🏼
-
Для відпустки? 👀 яка це має бути відпустка щоб їхати в Гімлі? Мені вистачило півдня для цього …
-
Якщо банкрут, то не гайте навіть свого часу
-
Добрий день, є хтось хто проходив курси та отримав ліцензію Real Estate Salesperson у цьому або у прошлому році з нуля? Дякую
-
Тобто маю подарувати їм свої гроші
-
Зараз в теоріях змови пишуть , що усе це відбувається, тому що на Алясці ідуть випробування, що вони ввімкнули якусь антену.
-
З мого боку чі з боку адептів теорії змови ?
-
Якщо юридична особа банкрут, то ви навряд чи щось зможете отримати
-
Це сарказм? Надіюсь
-
Не знаю з якого боку … але треба бути трохи притрушеним щоб слідкувати замвсякими новинними помийками 😉
-
Тітка працює ріалтором тут вже 20 років то говорить що зараз дуже важко заробити собі клієнтів новим
-
чув що у тих агентів конкуренція шалена
-
Піду до суперу, треба запастись туалетним папіром 😀 А то він напередодні катастроф швидко зникає
-
Знайомий отримав. Кілька місяців немає жодної продажі. Все кинув, пішов на бульдозер працювати. Конкуренція між агентами шалена, з'їдають один одного. Кажуть, що десь десяток новоприбулих пройшли курси, отримали ліцензії, але ніхто їх на роботу не бере. Місцеві ріелтори просто не дають робити продажі.
-
Подавати в суд. Але якщо вони почали офіційно процедуру банкрутства, то це справа пшик.
-
Аналогічно іпотечні брокери. Йдуть на курси, а потім шатаються із сторони в сторону, щоб хтось дав клієнтів.
-
І таке є. Але то хіба неофіційно, там вроді є якісь санкції, якщо буде відомо, що % за комісію знизив і віддав кешем.
-
а не пропонував грошима взяти?
22 Jan 2023, 08:02
150042/241111
less than a minute ago