Українська Манітоба
-
чув що у тих агентів конкуренція шалена
-
Піду до суперу, треба запастись туалетним папіром 😀 А то він напередодні катастроф швидко зникає
-
Знайомий отримав. Кілька місяців немає жодної продажі. Все кинув, пішов на бульдозер працювати. Конкуренція між агентами шалена, з'їдають один одного. Кажуть, що десь десяток новоприбулих пройшли курси, отримали ліцензії, але ніхто їх на роботу не бере. Місцеві ріелтори просто не дають робити продажі.
-
Подавати в суд. Але якщо вони почали офіційно процедуру банкрутства, то це справа пшик.
-
Аналогічно іпотечні брокери. Йдуть на курси, а потім шатаються із сторони в сторону, щоб хтось дав клієнтів.
-
І таке є. Але то хіба неофіційно, там вроді є якісь санкції, якщо буде відомо, що % за комісію знизив і віддав кешем.
-
а не пропонував грошима взяти?
-
Так, тут був один агент, то за купівлю будинку із ним, пропонував вертолітний тур навколо Вінніпегу 😉 багато чого видумують, щоб нових клієнтів залучити.
-
Ну не знаю, я писав деяким з тим що мені потрібно. Так моє прохання було не то шоб зовсім не реальним але складним. Ну відповідь була такою - ми можемо запропонувати то шо вже маємо. Бо то шо ви бажаєте складно знайти і комісія буде мала.... тому проблема не в відсутності клієнтів а шо треба ще і трохи робити щось... але щось в мене таких поки не знайшлось....
-
та а яку відповідальність від них очікувати. Хіба ото адвоката підкажуть то може репорт роздрукує - може проблеми в будинку є які.
-
Вибачте за дурне питання, але як зрозуміти чи вони почали офіційно процедуру банкрутства? Це була франшиза, і в них багато локацій по місту
-
Фактично MLS зараз є контрольованим ріелторами, доступу не дадуть нікому
-
Єдина перевага ріелтора, то якщо будинок продавався через MLS, то вони мають доступ до бази продаж, бачать ціни тощо. Але відповідальності немає жодної
-
Потрібно собі знайти «niche” (як і в кожному бізнесі в принципі). Тітка коли починала то зрозуміла що була чи єдиною україно-російсько мовною ріалтершою півдня Манітоби (Steinbach/South Winnipeg). Волонтерство в церковних на громадських організаціях дуже допомогло
-
і ціни вгору все одно
-
В Торонто кількість угод впала до 15ти річного мінімуму. З цією статистикою все стає зрозуміло. За Манітобу не бачив інфи
-
в продажах складно.
-
Теж така мрія, але бажано б роботу нормальну теж). Мрії, мрії. І я навіть не по великі гроші, просто спокійну нормальну роботу щоб вистачало на життя. Мабуть багато хочу 😂
-
Треба читати все, що пишуть, а то пропустите рецепт багатства чи вічної молодості 😂🙈
-
Навіть якщо франшиза, там же є якийсь власник, якась incorporation.
22 Jan 2023, 08:02
150055/240950
about 6 hours ago