Українська Манітоба
-
Взагалі фсьо, Євробачення більше не буде. Чувак ж розбив статуетку котру вони передають 😂
-
Та по факту не все так погано в Україні а я так то переживаю….фуххх.
-
Скажімо так, ось на що витрачають гроші з податків ви можете побачити на скріні #2. При тому що ролик прям тупо, вибачте за французьку, спижддений з реклами, і це видно без спец експертизи… І це я ще не занурювався у те що той ролик зробила фірма дружини Тимошенка…
-
Глядачі національного відбору на "Євробачення" 2024 року зібрали понад 2 мільйони гривень на проєкт з розмінування. Про це повідомив Сергій Притула. "Завдяки глядачам національного відбору «Євробачення» ми вже зібрали 2 207 669.45 грн на обладнання для мобільних груп гуманітарного розмінування ДССТ! Ось йоб…дивні якись люди
-
Ви не одна така. Хочеться відчути себе людиною, а не загнаним конем. Гроші малі, а наробився як скотина.
-
Фільм 2000го крутили по радіо?!
-
Дуже хотілось би , щоб війна закінчилась нашою перемогою завтра . Або прямо зараз . Але нажаль, вона може не закінчитися і через 50 років , а буде тільки гірше . Треба якось жити , один із варіантів , жити дуже зле життя , де всі винні і всі навколо йобнуті . Переживати за країну , находячись десь далеко . Кожен обирає для себе , як і куди рухатись по життю. Хтось дивиться евробачення, і навіть не вважає себе за це йобнутим . Кожному своє
-
Я народилась дуже давно. Коли це все крутили по радiо постiйно
-
Оо знаток))
-
Там трекiв з Брата 2 не було, та Земфiри не було.
-
Тепер цих людей ловить ТЦК і вони такі - а нас то за шо?
-
«Взагалі ми маленькі люди і нічого не вирішуємо»😂
-
Ну тепер краще , всі ми хворі 😁😁😁
-
На Євробаченнi були люди з Європи, які досі не сприймають війну в Україні як свою проблему. Для них це було шоу. Для України – шанс нагадати про своє горе простим мешканцям Євросоюзу. Це все. тут ще є політичний момент росія дуже хоче, щоб про Україну перестали говорити чи говорили погано, тож це один із моментів пропаганди гарної.
-
А не йобнутих людей не буває. Якщо людина не йобнута (по своєму) то вона якось і не людина і не цікава. І не для інших а тим паче для себе. Так що таке 🥺
-
Ну енівей. Я вас особисто не ображав. 😉
-
Ну ви меседж не уловили , я за те , що напевно не треба людей йобнутими називати , якщо їм подобається жити життя так , як не подобається вам . Але ок , я вас почув .
-
Менi було 13 рокiв, пicнi крутили. Фiльм не дивилась,бо моя родина бiдна - його не було просто.
-
Шкода мій китайський друг але війна не закінчиться. І нажаль не в сторону світла…
-
Пройшов хайп з червоною калиною. Давайте тепер танцювати. Крінж 🤦 шанс нагадати про своє горе 🤦♂️🤦🤦♂️🤦🤦♂️🤦 як ви всі не розумієте що Україну як територію вже роздерибанили….пєчалька. Але вона така. Це моя субєктивна сумка. Коли будуть ваші нащадки писати наукові роботи то можуть посилатись на це повідомлення.
22 Jan 2023, 08:02
150122/231729
4 minutes ago