Українська Манітоба
-
Я народилась дуже давно. Коли це все крутили по радiо постiйно
-
Оо знаток))
-
Там трекiв з Брата 2 не було, та Земфiри не було.
-
Тепер цих людей ловить ТЦК і вони такі - а нас то за шо?
-
«Взагалі ми маленькі люди і нічого не вирішуємо»😂
-
Ну тепер краще , всі ми хворі 😁😁😁
-
На Євробаченнi були люди з Європи, які досі не сприймають війну в Україні як свою проблему. Для них це було шоу. Для України – шанс нагадати про своє горе простим мешканцям Євросоюзу. Це все. тут ще є політичний момент росія дуже хоче, щоб про Україну перестали говорити чи говорили погано, тож це один із моментів пропаганди гарної.
-
А не йобнутих людей не буває. Якщо людина не йобнута (по своєму) то вона якось і не людина і не цікава. І не для інших а тим паче для себе. Так що таке 🥺
-
Ну енівей. Я вас особисто не ображав. 😉
-
Ну ви меседж не уловили , я за те , що напевно не треба людей йобнутими називати , якщо їм подобається жити життя так , як не подобається вам . Але ок , я вас почув .
-
Менi було 13 рокiв, пicнi крутили. Фiльм не дивилась,бо моя родина бiдна - його не було просто.
-
Шкода мій китайський друг але війна не закінчиться. І нажаль не в сторону світла…
-
Пройшов хайп з червоною калиною. Давайте тепер танцювати. Крінж 🤦 шанс нагадати про своє горе 🤦♂️🤦🤦♂️🤦🤦♂️🤦 як ви всі не розумієте що Україну як територію вже роздерибанили….пєчалька. Але вона така. Це моя субєктивна сумка. Коли будуть ваші нащадки писати наукові роботи то можуть посилатись на це повідомлення.
-
Так, повнiстю згодна
-
Здорові на 100% люди бувають тільки у ТЦК
-
Сам факт того, що на евробаченняі була Україна і не було болот, це вже маленька , але перемога .
-
Нащадки відкопають ваш цифровий слід, зроблять з нього ШІ копію і поспілкуються з вами. Не переймайтесь
-
Не згоден, бо: Азгард це не територія, Азгард це люди!
-
Продажі — школа життя. Мені дуже допомогло в розумінні людей те, що я кілька років працювала в продажах. Всім раджу хочаб спробувати
-
Ой дякую. Я відносно цього не переймаюся. Так само як коли сонце перестане горіти.
22 Jan 2023, 08:02
150129/241414
7 minutes ago