Українська Манітоба
-
Проїхали можливо ще раніше, коли велика частина українців воювала не в УПА , а за совок. Своїми силами і життям, зміцнюючи тоталітарного монстра, який сьогодні переродився і вбиває вже дітей та онуків, тих хто його будував.😒
-
Ну що було то було, цікаво, за кого проголосують,тепер уже освічені, у майбутньому?
-
Ні. 90% людей дійсно вважали крис мишебратами. Люди були не готові, піднесені і неосвічені (культурно, політично і економічно). Тому так і сталось. Так що щось зробити в тих умовах було б важко 😓
-
Ну або вже якби тоді мали В'ячеслава Чорновола, то вжеб були і в НАТО і в ЕС давно, і теж не булоб того що зара.
-
Ну виходьте. Хто вам забороняє…. Донати? Я в перший місяць ще будучи в Польщі скинув всі свої заощадження в сумі майже 2000євро . Потому нічого, якось жив. І рік потім так само. Навіть приїхавши вже як рік в Канаду то тому то тому по сотці то по дві (не то дрібниці) і шо дальше?! Країна хоче вернути мене туди там де я маб маспорт!? А нічого з того що я виїхав ще до по чатку війни? Та і війни якшо на то пішло і не має ….ви там всі сука блядь обкурені чи як? А як люди які живуть за кордонами роками і які тільки хочуть відкараскатись від тооо синього паспртра і які постворювали свмї як ним бути!? Піздячити захищати те від чого вони втікли - від безладу, корупції, беззаконня (те що ми бачимо навіть нараз). Ви всі курва подивіться регіональні хоча би новини. То одного мєнта затримали за хабарі в три зєлені і він відбався….сюрпрайз, сюрпрайз…штрафом. То другий який недобитий вєлік вкрав на 4 роки реальнтй срок….про шо ви люди говорите!?
-
за того хто пообіцяє зупинити війну, покарати хто наживався на крові, 4К вчителям. you know the drill. Хоча на останніх виборах ніхто навіть нічого не обіцяв,а навпаки відверто казали pohuy. але самі собі все придумали
-
Але дійсно, очі не бачать, але камера вловлює
-
Як в кіно
-
Yes, everyone “knows the drill” - and yet everyone keeps participating in it and then blaming everyone else. Paradox?
-
про це їй має нагадати міністр культури , наприклад
-
@smith1988 а ви Іван патріот!? Чому ж ви не те що би на нулі а хоча би не вдома в Україні!? Чи патріотом легше бути не в Україні?
-
Тепер я знаю нову ідіому! І нове слово drill 😀
-
шосб пані альона не сильно старалася нагадати світу про полонених азовців до прикладу, навіть після скандалу з «охватом в інстаграмові»
-
пардон, все в кашу значить змішалося
-
Ви ж мабуть в курсі що це було десь у році 20
-
Aurora in Brandon💚
-
да, а потім по софійській площі дрифтувала
-
Ой перестаньте з тими охватами, вона з першого дня постила збори і продовжує це робити, то якась сопля витягла одну фразу з інтервʼю і почала її гнобити
-
Пів години назад фотки робила
-
Це зарас?
22 Jan 2023, 08:02
150153/241414
8 minutes ago