Українська Манітоба
-
Кафе - за основу кухня. Напої - як доп. Кав'ярня - основа кава . Кухня - як доп і то не завжди.
-
Harrisons Coffee Co - норм заклад. Зерно хорошої якості.
-
Щось у подібному стилі мені нагадало Brazen Hall ресторан: Brazen Hall Kitchen & Brewery maps.app.goo.gl/w8Fdn1KbkzJN9czf9
-
www.skylineliving.ca/
-
Доброго дня! Маю пропозицію Sublet (суборенди). Орендуємо apartment в районі Кілдонан, 800 м від Costco, по вулиці El Tassi Drive. 3 спальні, 2 повних санвузли, загальна площа 1049 кв. футів, є тераса, laundry в квартирі, кухня обладнана усім необхідним, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник. Вартість оренди 1640 $ + світло, інтернет/ТВ. Переселятися плануємо з березня, договір у нас підписаний до 15 червня 2023 року. Будівля має 4 поверхи, ліфт, охорону, тренажерний зал. Наявні підземний та відкритий паркінги, дитяча площадка. Недалеко школи, торговий центр та магазини, Concordia Hospital. Для інших деталей чи питань пишіть мені у приват. Посилання на сайт компанії
-
В мене є їхня картка, досить зручна річ.
-
Перекази з-за кордону на картки українських банків за кільках хвилин. Ми користуємось сервісом Wise, за допомогою якого ви можете надіслати гроші в Україну за кілька хвилин. Реєстрація тут http://bit.ly/3UYzy9r Наприклад, комісія за переказ CAD $1000 буде усього $9.43, або 0.94%. Через кредитку комісія буде вища. Звертаємо також увагу, що сервіс Wise НЕ ПРАЦЮЄ на Росію, на противагу сервісу Paysend, який за допомогою іноземної реєстрації обійшов санкції, і далі сплачує гроші у російську казну, фінансуючи російську армію, яка тероризує українців.