Українська Манітоба
-
Може колись, через кілька поколінь, футбол в Канаді набуде такоі популярності, що його перестануть звати сокером, і пересічні канадці перестануть казати на нього «та то не спорт, а шоу акторів «ой по мені мячиком попали, зараз отакот красивенько впаду, і буду 15 хвилин на траві валятися» 😂 Я мабуть не доживу до таких часів 🙂
-
Вказувати в резюме що людина інженер не заборонено. Просто часто роботодавці просять місцеву інженерну ліцензію.
-
А в чому спам?
-
Доброго дня. Сьогодні банк RBC відмовив моїй дружині в кредитній картці, так як її ворк перміт лише на 6 місяців. Чи можна звернутися до іншого банку? Чи це вже 100% - во, що інші також відмовлять.
-
Головне не стати ближче ніж 3м до/після гідранту. О там буде штраф
-
Не пам'ятаю, але там за звичай є знаки. Люди паркуються і ближче ніж 10 м. На екзамені приходилось ставати під кутом перед стопом, бо на моїй стороні стояло авто.
-
Не має нічого обов'язкового.
-
Пошукайте по чату. Я кидав свій приклад. Не інженер, але близько.
-
Доброго дня. Сьогодні банк RBC відмовив моїй дружині в кредитній картці, так як її ворк перміт лише на 6 місяців. Чи можна звернутися до іншого банку? Чи це вже 100% - во, що інші також відмовлять.
-
Також дуже цікавить резюме інженера-конструктора. Якщо є приклад буду дуже вдячна!