Українська Манітоба
-
Таке є у шоперсі shop.shoppersdrugmart.ca/organika-activated-charcoal-capsules/p/BB_620365026776?variantCode=620365026776&utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=2022~12~22~ld~external~shoppersdrugmart~na~sdm~sdm-frontshop~national~shopping~2023-sdm-ecomm-ao&utm_content=6014349~2023-sdm-ecomm-ao-pmax-frontshop-en~na~en&utm_term=&gbraid=0AAAAADgnWbu8cKRzp9lUuTxlsBKHND43h&gclid=CjwKCAjw9IayBhBJEiwAVuc3fnU7v6jQbWoo5yF0x2HjnG5BbVxCCLASJd_VUHGtDCIhIeqH17lWhhoCK-cQAvD_BwE Або у Superstore у відділі де органічні продукти
-
Вітаю!) Є запитання щодо заповнення заявки на продовження Winnpass. Де можна знайти цей reference number? Перелопатила всі минулі повідомлення від них, знайшла у листі підтвердження за минулий рік першої картки лише номер справи (наприклад, Case:XXXXXXXXX). Це воно і є?
-
То вам напевно з майбутнього телефонували, бо наскільки я пам’ятаю Apple не випускали iPhone 9 😁
-
У мене так і не зʼявились одного разу, поки не вийшов update додатку 😄 Так що не переживайте, в крайньому випадку не віддавайте їм ту тисячу, хай шукають 🙂
-
Я вам написала як воно працює. Я не можу зайти на рахунок та подивитись, що там сталось, написала чому. А ви далі за своє - ну як день у день… якщо… і присилаєте скріни, які не мають взагалі відношення до вашого питання. Ви мені хочете щось доказати, що то до 5 днів? Так не в мене проблема, а у вас. Я знаю що там пише, і як воно працює. Якщо не вірите, то ваша справа. Але я не знаю як пояснити - а отак - день у день, так воно працює. Якщо ви хочете щоб вам пояснили все, то забронюйте зустріч зі спеціалістом банку, підіть та попитайте все. Тим більше мову знаєте.
-
До речі скоро звільняється місце теллера в CIBC на One Lombard. Ще не знаю фул чи парт тайм. Кому цікаво, присилайте резюме. Вакансію ще не вивісили. Тому ссилку скинути не можу.