Українська Манітоба
-
У мене так і не зʼявились одного разу, поки не вийшов update додатку 😄 Так що не переживайте, в крайньому випадку не віддавайте їм ту тисячу, хай шукають 🙂
-
Я вам написала як воно працює. Я не можу зайти на рахунок та подивитись, що там сталось, написала чому. А ви далі за своє - ну як день у день… якщо… і присилаєте скріни, які не мають взагалі відношення до вашого питання. Ви мені хочете щось доказати, що то до 5 днів? Так не в мене проблема, а у вас. Я знаю що там пише, і як воно працює. Якщо не вірите, то ваша справа. Але я не знаю як пояснити - а отак - день у день, так воно працює. Якщо ви хочете щоб вам пояснили все, то забронюйте зустріч зі спеціалістом банку, підіть та попитайте все. Тим більше мову знаєте.
-
До речі скоро звільняється місце теллера в CIBC на One Lombard. Ще не знаю фул чи парт тайм. Кому цікаво, присилайте резюме. Вакансію ще не вивісили. Тому ссилку скинути не можу.
-
Я особисто вас не просив мені допомогти і не тегав . І вже до вашого пасивно - агресивного коментаря , прописав , що схожу до відділення . Не розумію на віщо ви витрачаєте свій час тут , якщо вас це так бісить. Дякую за ваш час , і гарного вам дня .
-
Японець … я знав
-
І ще далі
-
Молдаван ?
-
Трошки далі на схід від Румунії 😂
-
Румун ?
-
Новий/старий скам. Дзвонить чувак(вгадайте національність), невзначай питає скіко я плачу і який оператор. Слово за слово і ось він вже пропонує мені на 20$ менше тариф, бо бачте багато людей полишило мого оператора, а я молодець такий хороший кастомер. Саме головне, коли я питаю шо от мене треба, каже шо ніякої фінансової інфи не треба, вони тільки мені лінки пришлють в смс і імейл… Короче, будьте обережні)