Українська Манітоба
-
І ще далі
-
Молдаван ?
-
Трошки далі на схід від Румунії 😂
-
Румун ?
-
Новий/старий скам. Дзвонить чувак(вгадайте національність), невзначай питає скіко я плачу і який оператор. Слово за слово і ось він вже пропонує мені на 20$ менше тариф, бо бачте багато людей полишило мого оператора, а я молодець такий хороший кастомер. Саме головне, коли я питаю шо от мене треба, каже шо ніякої фінансової інфи не треба, вони тільки мені лінки пришлють в смс і імейл… Короче, будьте обережні)
-
То вже від вас залежить, чи зможете ви там без вільної англ працювати. Якщо є великий банківський досвід , то так, можна. Але буде важко.
-
Вони дуже дивні доставщики . Інколи лишають під дверима . Інколи самі несуть в пункт видачі найближчий . Інколи везуть собі на склад ( бо не змогли вручити) . Я так розумію все залежить від курʼєра який безпосередньо везе вашу посилку .
-
Жодного разу. Останній раз вони мене просто вибісили. Написали, що мене не було вдома. Хоча курʼєр навіть не піднімався на поверх. Знаю точно, тому що в моєму будинку ліфт не викликати без ключа. Він в нього зайти не міг. І я їм накатала таку поему в гугл меп. На наступний день в 9 ранку він вже дзвонив, щоб я йому викликала ліфт, і приніс прям під двері!
-
Підкажіть будь ласка. Після проходження імміграційного медекзамену лікар найшов якісь «ущільнення» на рентгені. Порадив звернутися до сімейного для до обстеження. Якшо сімейного ще нема , з таким можна іти волк-ін ? Той знімок треба іти забирати самому в клініці яка проводила екзамен? Чи вони якось вже самі зтикуються?