Українська Манітоба
-
Але ж краще 2-2.2 чим вдома за безкоштовно?)
-
Привіт. Шукаю підробіток у Вінніпезі. Офіційно чи за готівку. На повний чи неповний робочий день. Мова - впевнений Upper-Intermediate. Справа в тому, що маю Job Offer по спеціальності, але на роботу виходити аж в січні 🙄 Тому, шукаю тимчасову роботу на прибирання чи миття посуду, можу посидіти з дітьми поки батьки на роботі, можна і офіс і магазин, але розумію що на місяць - то малореально. Буду дуже вдячна за будь які поради ☺️
-
Дякую
-
2000-2200 чистими за 168 годин на місяць як що працюеш в салоні.жінка думала пійти але заробітки смішні.
-
Зупиняли пару раз ,тільки права просять. Але зупиняли при порушені а не просто так.
-
Шукаю підробіток ! Маю легковий автомобіль і вільний час! Якщо Вам необхідний трансфер, або повозити Вас по місту Вінніпег та за його межами, звертайтесь . Дякую
-
Бруднодупи))) у Харькові такого багато років не бачив
-
Ще в кущах ховаються. 😁 А після того, як їм щомісячну премію в 30К перестали виплачувати за рахунок міжнародних донорів, то зовсім обнагліли.
-
Всім привіт! Може є тут хто, (які вже знають що і як), щоб сьогодні поїхати зі мною глянути на документи чи все гаразд при покупці авто, і правильність оформлення. Звичайно не безплатно!!
-
Це був москаль або індіанець
-
Перевірте потім , бо мені «зберегли», а тепер у мене два номери на одній картці Так вони «зберегли»😂
-
Роблять. Минулого року влітку біля Уманя мене зупинили просто так, він навіть не міг точно назвати причину зупинки, але требував посвідчення і техпаспорт.
-
Українські поліцаї так не роблять. ))) таке було при янике останній раз.
-
Технічний стан авто і наявність чи відсутнісь чогось у авто поліція не може перевіряти. І зупиняти просто так, як це роблять українські поліцаї - вони не можуть
-
Ні. Навіть не у всіх є трикутник в багажнику😅
-
Вибачте, то я не так зрозуміла питання
-
Якщо раптом мене зупинять, то будуть перевіряти це все в наявності?
-
2х бедрумні біля 1150
-
Оооо, а можна дізнатися про резюме графічного дизайнера, та інженера-конструктора? Може буле щось подібне
-
Кароч через чат замовив онлайн зі збереженням номера
22 Jan 2023, 08:02
15065/234665
26 minutes ago