Українська Манітоба
-
Ніколи ще бідним, безмайновим бомжем не було так вигідно бути 😁
-
ви не дуже добре читали закон. Якби так було, я б не оновлював дані і просто десь потім за кілька років оплатив штраф. Блокування рахунків, майна тощо. Крім того, якщо прийде повістка і ви не зявитися до ТЦК, то це вже кримінальна відповідальність.
-
я не впевнена ,що розшук в Україні дорівнює розшуку міжнародному, тільки якщо Україна подала людину в розшук, в Iнтерпол🤷
-
То коментар до вашого питання «Будеш ти в Україні в розшуку і шо?» 😁
-
На основі чого? За адмін штраф у розшук не подадуть. Тим паче за 1300$ боргу
-
Наприклад, деякі люди зараз беруть через адвоката довідку про перетин кордону, щоб у випадку повісти вони мали доказ, що ніколи не поверталися до України.
-
Ну перебувати в розшуку в будь-якій країні - ідея так собі, нє? 😁
-
Чого? Будеш ти в Україні в розшуку і шо? Все одно всі приїдуть тільки після завершення війни. Тебе відвезуть в тцк, оплатиш штраф, поставлять на облік і все.
-
Якщо хтось хоче перміт на двох купити ,пишіть свої номера в ЛС . Розділим на 2 , я зараз купляю. У вас є 5 хв
-
Помагає ще і як :)
-
це не поможе )
-
Як бачиш, не сильно помогло 😄
-
І не скачувати Резерв+?
-
Та чому. В прикордонних базах вони значаться як такі, що покинули Україну і не поверталися. Консульський облік був добровільною справою до 2022. Більшість не ставала на облік.
-
Чекати на канадійский паспорт
-
Тобто ця сім'я виїхала 15 років тому як туристи, а не на ПМЖ. І мабуть не стали на консульський облік в укр крнсульстві в Канаді (чи де вони зараз). Виходить, вони наче і не виїзжали з України? Я так це розумію.
-
то я просто ) купіть онлйн і якщо будуть штрафувати, просіть змилоститися, бо онлайн ви купили.
-
? Сьогодні 19 травня )
-
2024 Free Entry Dates Vehicle permits are not required during the following periods: February 1-29, 2024 Family Fishing Weekend (summer) - June 7-9, 2024 Canada's Parks Day Week July 15-21, 2024 Labour Day Weekend - August 30-September 2, 2024 February 1-28, 2025
-
Багато з нас тут вже 15-20 років з громадянством Канади, жодних законів не порушували, а дехто навіть вже побував в ЗСУ як частина інтернаціонального легіону
22 Jan 2023, 08:02
150690/230971
21 minutes ago