Українська Манітоба
-
Як бачиш, не сильно помогло 😄
-
І не скачувати Резерв+?
-
Та чому. В прикордонних базах вони значаться як такі, що покинули Україну і не поверталися. Консульський облік був добровільною справою до 2022. Більшість не ставала на облік.
-
Чекати на канадійский паспорт
-
Тобто ця сім'я виїхала 15 років тому як туристи, а не на ПМЖ. І мабуть не стали на консульський облік в укр крнсульстві в Канаді (чи де вони зараз). Виходить, вони наче і не виїзжали з України? Я так це розумію.
-
то я просто ) купіть онлйн і якщо будуть штрафувати, просіть змилоститися, бо онлайн ви купили.
-
? Сьогодні 19 травня )
-
2024 Free Entry Dates Vehicle permits are not required during the following periods: February 1-29, 2024 Family Fishing Weekend (summer) - June 7-9, 2024 Canada's Parks Day Week July 15-21, 2024 Labour Day Weekend - August 30-September 2, 2024 February 1-28, 2025
-
Багато з нас тут вже 15-20 років з громадянством Канади, жодних законів не порушували, а дехто навіть вже побував в ЗСУ як частина інтернаціонального легіону
-
Що порадите зробити, якщо з України виїхав у 18 років, паспорт до 31го року, на номінацію вже подався? :-)
-
Саме так. Тому, аби не було лишніх питань чи проблем - то просто треба повідомити про не отримання документів, що підтверджують громадянство України та своє фактичне місце проживання
-
там можуть не продавати, не завжди працює той пункт
-
фактично потенційно всі, хто поїхав з Украхни із неповнолітниіми снами навть 10 років тому, можуть попасти у схожу ситуацію. Для тих хлопців Україна вже дано не Батьківщина, Канада так.
-
На в'їзді в провінційні парки можна купити перміт ? Я провтикав що того річний до 30 квітня тільки ) А по дорозі немає де роздрукувати
-
Все для Вас 😅😁
-
Дякую😁
-
Ну то в ДМС питання
-
Ну я так теж думав 😁😁😁
-
Та в чаті достатньо 💯
-
Ну…типу по самому факту - так. Проте от зробили можливість, аби хоча б віддалено свої дані оновили
22 Jan 2023, 08:02
150701/230005
less than a minute ago