Українська Манітоба
-
Ну…типу по самому факту - так. Проте от зробили можливість, аби хоча б віддалено свої дані оновили
-
Якщо я проживав на території України - так . Нову прописку по місту в Україні . Чи такаж історія якщо перемістився за кордон? Кому повідомляти ? 🌚
-
А, ок. Тобто, а 99% тих, хто виїхав до 2022 року, вже фактично порушили закон.
-
Із 2022 після введення воєнного стану треба всім військовозобовʼязаним, які більше ніж 3 місяці за межами України
-
Якщо ви переїхали із ОРДЛО, то ви є переміщена особа. Повинні повідомити про це, це ще діє з 2014 року.
-
Вони не знають де Луганськ , походу
-
Я ж кажу, замкнуте коло якесь. Обов'язково обліку за кордоном не було до 2022, тобто, зараз всі мають стати на облік в консульстві?
-
Тоді звʼязуватись із Консульством треба… Типу якось треба повідомити про себе Україні, що вже давно не мешкають…якщо не стали на консульський облік із 2022 року
-
Принесуть, але не тцк, а ефесбі 🌚
-
Не мають жодного українського паспорту, крім свідоцтва про народження
-
Відкривати віддалено картку банку можна
-
Саме так…тут якраз і вказаний отой))
-
Так от думають як то зробити. В консульстві ж послуги не надають якщо немає оновлених даних. Замкнуте коло.
-
Є один Реєстр, у який попадають абсолютно всі громадяни від 18 років із вказаним місцем проживання)) Цікавий Реєстр)))
-
Чисто теоретично, якщо я досі прописан у Луганську , то повістку туди принесуть? 🌚
-
Можливо із цих баз
-
Ну їм і справді краще оновити дані…громадянство ж України є - ото і повістки
-
Стають на військовий облік у 16 років. А прописані були від народдження у квартирі батьків,яку досі не продали
-
без поняття. Мені самому цікаво.
-
А як тцк мав на них інформацію якщо приписуються у 16?)
22 Jan 2023, 08:02
150720/231725
13 minutes ago