Українська Манітоба
-
Friends, who needs delivery, moving? 🚚 🫵 You can confidently choose us. We guarantee quality, and if not, we'll refund your money. We will help you ✅ load, ✅ unload, ✅ transfer, ✅ assemble, and ✅ disassemble your things. We work officially and care about our reputation. ‼️ You can see our reviews.And another bonus for you is an affordable price 👏 www.instagram.com/transportation_winnipeg Contact number: 📞431 388 9003 #moving #delivery #MovingServices #DeliveryService #WinnipegMovers #MovingToWinnipeg #WinnipegDelivery #CanadaMoving #LocalMovers #FurnitureDelivery #HouseMoving #RelocationServices #WinnipegMovingCompany #PackAndMove #LongDistanceMoving #MovingDay #StressFreeMove
-
Може якщо тільки через vpn
-
Вам потрібно пройти процес ідентифікації і після цього зможете змінити номер телефону.
-
Вже відкрив рахунок у ПУМБ онлайн....але номер змінити можу тільки в Україні. Ну шо це як не зрада.... хочеш оновити а тобі кажуть ні не змінимо ми Вам номер телефону. 😂 Бо тоді штраф Вам не випишимо 😂
-
Сам спитав - сам відповім . Не всюди 🤬. На Bishop не транслюють. Падли..
-
То десь в якісь особливій локації? Чи всюди ?
-
дякую ☺️
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, таке. Я чекаю адресну доставку з США, її мали відправити в п'ятницю, але номер трекінгу жодної служби мені не надіслали. Переживаю, що посилка занадто велика для поштового ящика (це набір для забору ДНК і коробка така досить об'ємна на фото). Якщо вони її не вмістять в ящик і заберуть на відділення, то Canada Post лишить сповіщення, це я знаю. Але якщо це буде інша служба, вони теж лишать сповіщення? Це у всіх працює однаково? Якщо доставка буде в робочий день, то на дзвінок я скоріше за все не можу відповісти і переживаю, що десь моя посилка мене чекатиме, а я не буду знати
-
Ну то вже взагалі не проблема… Вони зазвичай то швидко роблять самостійно. Іноді можуть для підтвердження запросити відео-дзвінок. То не так страшно)) Осьо буквально вчора опівночі мені із ними треба було звʼязуватись…спочатку хотіли, аби я зателефонувала їм за номером, проте це було неможливо мені. Запросили відео-дзвінок через свою апку - все швидко, зрозуміло і не страшно))
-
Думав що за крики біля Університету Вінніпег, а то Звільніть Палестину
-
Через підтримку можна також то зробити
-
Я вже замахнувся іх оновлювати не хочуть приймати...