Українська Манітоба
-
Так манітобський по всіх рейтингах престижніший, але цікавить якщо хтось взнавав чи весь термін навчання буде як для постійних резидентів і громадян чи лише рік як в вінніпезькому, Сам не взнавав на разі, знаю що можна вживу взнати, бо на сайті рідко про куаетщиків згадують, але в мене ще анг не достатня щоб вступати + теж здається що на рік нижча ціна, тому більше розглядаю навчання після отримання пр
-
Дякую, що висказались Грію віру, що Вам стало легше
-
Влада України не думає як правильно. Вони шашлики їли перед війною ї казали що всьо ок. Війни не буде коли весь світ казав що росея нападе і це 100 відсотків була інфа. Як після цього можна говорити що правильно а що ні по владі України.. Вони в іншому вимірі живуть і для них одним украінцем меньше чи більше не має ніякого значення..
-
Мені здається, Университет Манітоби престижніше. В Университеті Вінніпегу навіть немає навчання на PhD
-
Я вище кидав посилання, як посадова особа Міноборони не читає постанов КМУ🤷♂️ А пан Подоляк в тому інтерв’ю показав себе з «найкращої» сторони, дуже раджу подивитись повністю
-
А оно хто в Україні, то вже в деяких містах можна стати в е-чергу в тцк для оновлення даних
-
Ну якщо взагалііііііі як правильно… То це треба було зробити ще із лютого 2022року із початком військового стану. Всі ж військовозобовʼязані, хто виїхали із України більше ніж на 3 місяці повинні були стати на консульський облік… Зараз вже надали можливість віддалено оновити свої всі дані…без звернення до Консульства… Але все не так 😁
-
Це на весь період в університеті манітоби? Бо університет вінніпегу на рік лише
-
Так, це правда. Навіть scholarship дають.
-
Рано чи пізно війна завершиться, тому потрібно про це пам'ятати.
-
Читала, в Университеті Манітоби навчання для куаетчиків по цінам як для власників PR. Але може залежить від спеціальності, не знаю.
-
Як я написав раніше, оновлювати чи не оновити дані, то справа особиста.
-
Це велике питання ще. Якщо через 3-4 роки мені скажуть на кордоні в Україні що в тебе борг то я поїду знову до дому але вже в іншу крайну. Тобто вони будуть тіряти ще більше людей яких і так залишилось не багато. Це як собі в ногу стріляти.
-
То й зараз не пізно. Питання в тому, що гіпотетично людина, яка не виконує закон, закриває собі шлях повернення в Україну. 99% має родичів в Україні, які можуть залишити спадщину , яку потрібно буде оформляти колись. Ну або подарувати державі, якщо ви не зможете приїхати в Україну
-
Як сказав Полодляк (не те щоб я йому дуже вірив 😁), тим, хто виїхав законно, то повістки не будуть надсилати. Збережіть те відео, також буде доказом в суді. Він все таки посадова особа 🙊
-
По майну треба було рішати до цього закону. На сусідку переписувати та і все.
-
А після вручення повістки хіба в розшук не оголосять? Тоді яка різниця, поновлювати дані чи ні?
-
Ви уявляєте скільки людей не обновлять дані. Думаю це буде більше ніж 100 тисяч людей. Всіх подати у розшук?)
-
Якщо немає майна в Україні і ви не боїтеся, що вас оголосять в розшук, то можете не оновляти 😁
-
Як я зрозумів якщо не оновити дані то штраф 17-51 к грн. Тобто можна обновляти а можна і не обновляти. Думаю погоди сильно це не зробе.
22 Jan 2023, 08:02
150916/233793
19 minutes ago