Українська Манітоба
-
Це велике питання ще. Якщо через 3-4 роки мені скажуть на кордоні в Україні що в тебе борг то я поїду знову до дому але вже в іншу крайну. Тобто вони будуть тіряти ще більше людей яких і так залишилось не багато. Це як собі в ногу стріляти.
-
То й зараз не пізно. Питання в тому, що гіпотетично людина, яка не виконує закон, закриває собі шлях повернення в Україну. 99% має родичів в Україні, які можуть залишити спадщину , яку потрібно буде оформляти колись. Ну або подарувати державі, якщо ви не зможете приїхати в Україну
-
Як сказав Полодляк (не те щоб я йому дуже вірив 😁), тим, хто виїхав законно, то повістки не будуть надсилати. Збережіть те відео, також буде доказом в суді. Він все таки посадова особа 🙊
-
По майну треба було рішати до цього закону. На сусідку переписувати та і все.
-
А після вручення повістки хіба в розшук не оголосять? Тоді яка різниця, поновлювати дані чи ні?
-
Ви уявляєте скільки людей не обновлять дані. Думаю це буде більше ніж 100 тисяч людей. Всіх подати у розшук?)
-
Якщо немає майна в Україні і ви не боїтеся, що вас оголосять в розшук, то можете не оновляти 😁
-
Як я зрозумів якщо не оновити дані то штраф 17-51 к грн. Тобто можна обновляти а можна і не обновляти. Думаю погоди сильно це не зробе.
-
😬Якщо ви переживали щодо повісток у додатку, то їх не буде Якщо ви не оновили свої дані щодо адреси, то вони все одно вже є в Оберезі, за умов: 🔹що у вас є паспорт або ви голосували 🔸отримували зарплату 🔹перетинали кордон, тощо.
-
Якщо чесно, то я не розумію цього хайпу. Повістка може прийти на вашу теперішню адресу в Україні також, і це буде вважатися, що вам її вручили. Навіть якщо ви не взяли її фізично. Суд буде на стороні ТЦК, адже ви не оновили дані.
-
Ну все ще не доступно для скачування, якщо регіон - Канада
-
Якщо в вашій аптеці не буде, любий антацид підійде теж: eno, gaviscon, pepto, tums…
-
Треба вже тег #усік ставити, одні й ті самі питання ))
-
Усіх вітаю, кто підскаже в якому гарному барі можно подивитись бій усика ?
-
Трохи тупить але справитись можна)
-
хронічне чи разово?
-
ставиться номрально вже. То Василь зарано почав то й танцював там з бубном, вже пофіксили
-
Як там резерв + ? Рекомендуєте ? Було приємно? 🌚😁
-
Щиро дякую, вже лечу😊
-
Almagel over-the-counter можно купити в любій аптеці.
22 Jan 2023, 08:02
150928/234665
29 minutes ago