Українська Манітоба
-
Це все є у Резерв+
-
Чого так думаєте?
-
"поки не існує" 😂. Окей, в цій аплікації немає - будуть слати з оберігу чи просто мейлами. Або нову постанову викатять...
-
Про розшук точно не фотошоп
-
Мене єдине хвилює, що в самій аплікації я не бачу своєї адреси. Цікаво, якщо я переїду десь інакше, як мені дальше це все оновити?
-
Якщо просто оновити дані - поки ж невідомо, чи будуть консульства приймати заяви на нові паспорти. Це найактуальніша тема зараз. Типу - навіщо оновлювати, якщо паспорт не зробити? Поки це думки та припущення
-
Майбутня постанова КМУ має іншу думку про це 😂
-
Така ще є.
-
Ну, подивимось, може й фотошоп. Трохи часу пройде, буде зрозуміло що далі робити
-
А так вони казали що він аж з літа буде
-
Скоріш за все то був Фотошоп. Як і те що ти у розшуку. Як на мене це тупо писати що людина у розшуку, якщо це її телефон? 😂
-
Це така собі новинна якщо чесно 😁
-
Далі буде... Тим паче, якщо сам оновив дані - значить згоду дав, і вже ніякий адвокат тоді не допоможе в разі чого
-
Хіба таке повідомлення було?
-
аа, ясно
-
Так, аутентифікація черед банк ІД
-
Тобто цей резерв+ вже мав ваш номер телефону, який прив'язаний до Привату і показав його вам?
-
Для них це ще простіше тепер - вони просто вишлють повістку на імейл з запрошенням на ВЛК.
-
А яких ще банках в Україні можно відкрити рахунок онлайн окрім Приват, Моно и А-банку
-
А як вони будуть діяти з поштою людей, які знаходяться на окупованій території?
22 Jan 2023, 08:02
151110/234665
32 minutes ago