Українська Манітоба
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/step-etape-1.aspx?lang=eng Посилання. Почитайте умови. Якщо Ваше доручення завірить нотаріус іншої провінції, то і там можна поставити апостиль за кілька днів.
-
Interest rates are decreasing, with the average rate ranging between 4.7% and 5.1%. If this trend continues, prices will increase even more than they are now. Currently, there is an average annual increase of 8-9%.
-
Pre-approval mortgage? Oh, I see, thanks, I found the information about that, I will study it
-
Ви можете поставити апостиль. Global Canada, почитайте умови. Але я чекаю з 30 січня, бо завірила доручення в Манітобі і ще не отримала документів. Запитайте у нотаріуса, як швидше буде. Люди летять в інші провінції, щоб зробити у місцевих нотаріусів апостиль за один день.
-
The property prices in Winnipeg increase by 8-9% annually.
-
You can obtain pre-approval for up to a year or even longer, which can provide you with the necessary time to carefully plan your steps in Canada.
-
Кілдонан, подобається мені наприклад, та класні доріжки, але теж вам буде далеко мабуть, сорі
-
Якщо зберетесь переїжджати і шукатимете варіанти, маякніть мені в особисті, у нас в будинку буває, що звільняються квартири в таку ж ціну, але є джим і закритий паркінг (паркінг за плату) і в будинку 21 поверх і це дуже близько від вас) я не працюю на них, просто там живу і на сайті іноді з'являються оновлення про доступні квартири
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка може хто стикався: для дарноі чи доручення обовʼязково звертатись до консульства чи є інші шляхи? Дякую!
-
🔫 @LoveInBad кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Malesdi, @Come_to_me_my_inquisitor, @AnnaKWinn, Hanna A, @ELENKA_koluchkax, @manfromthenorthwest, @FromMessenger, @kkkkhryst Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Mortgage brokers make more money, not because the mortgage rates are higher, but because they earn money based on the total amount you can potentially borrow. For instance, if your mortgage is $200,000 but you can borrow an additional $200,000, the mortgage broker will be compensated for the total amount of $400,000. This is why they love All In One.
-
Вам напише по факту клініка або страхова. Ну і вітаю шо ви тепер вільні🌷