Українська Манітоба
-
You can obtain pre-approval for up to a year or even longer, which can provide you with the necessary time to carefully plan your steps in Canada.
-
Кілдонан, подобається мені наприклад, та класні доріжки, але теж вам буде далеко мабуть, сорі
-
Якщо зберетесь переїжджати і шукатимете варіанти, маякніть мені в особисті, у нас в будинку буває, що звільняються квартири в таку ж ціну, але є джим і закритий паркінг (паркінг за плату) і в будинку 21 поверх і це дуже близько від вас) я не працюю на них, просто там живу і на сайті іноді з'являються оновлення про доступні квартири
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка може хто стикався: для дарноі чи доручення обовʼязково звертатись до консульства чи є інші шляхи? Дякую!
-
🔫 @LoveInBad кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Malesdi, @Come_to_me_my_inquisitor, @AnnaKWinn, Hanna A, @ELENKA_koluchkax, @manfromthenorthwest, @FromMessenger, @kkkkhryst Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Mortgage brokers make more money, not because the mortgage rates are higher, but because they earn money based on the total amount you can potentially borrow. For instance, if your mortgage is $200,000 but you can borrow an additional $200,000, the mortgage broker will be compensated for the total amount of $400,000. This is why they love All In One.
-
Вам напише по факту клініка або страхова. Ну і вітаю шо ви тепер вільні🌷
-
Скажіть їй, що пізно, що ви вже витратили їх на каву на своїх БРЕЙКАХ
-
Я стикалася з тим, що переставали діяти на наступний день після звільнення чи на наступний пейчек період після звільнення
-
Ми жили у kildonan height 869 panet rd то платити 1638 за 2 спальні і 2 ванних,і +паркинг 65,страховка 20,світло +-50,інтернет 56.для вініпегу та і взагалі для Канади там топові ремонти.але кожному своє.ціни так завищені.нам депозит повернули питань було нуль.