Українська Манітоба
-
Home Depot наче більш менш. Ще є Uhaul але вони можуть бути дорожчі
-
А можете дати цей список агенцій?
-
Зрозуміла, дякую)
-
Все вірно.
-
Також можна і треба писати follow up emails, через кілька днів. В яких крім іншого можна уточнити коли вони можуть дати відповідь.
-
Буває, але якщо немає відповіді до того часу - рухайтесь далі.
-
То була перша співбесіда в Канаді, вилетіло з голови🙃
-
Для того щоб не чекати після співбесіди, рекомендують на ній питати коли чекати від них відповіді. Це нормальна практика.
-
Десь бачила повідомлення про те що можна йти на якесь навчання з грудня якщо не помиляюсь, там були 3 напрями куди можна йти а тепер не можу знайти в чатах, хто зберіг продублюйте будь ласка. Там ще був коментар типу «цікаво скільки українців піде вчитись на це»
-
Доброго дня! Питання до тих, хто вже працює. Скільки часу ви чекали на відповідь після співбесіди? І чи передзвонюють вам і кажуть що ви не підходите, чи дзвонять лише тим хто підійшов?
-
не влучили в АЕС, а відключили,бо нема можливості передавати електроенергію - рашисти бомблять інфраструктуру для розподілу електроенергії
-
На своєму прикладі розкажу. Ми звертались до NewJourneyHousing і нам дали список агенцій які не потребують кредитної історії та великого депозиту. Ми зняли апартаменти через агенство SUNREX, заплатили пів місяця страхового депозиту і перший місяць. Все без проблем, потрібна була виписка з банку де були як раз ті гроші допомоги від Канади, цього було достатньо.
-
Не так все однозначно. Моя сім'я з Генічеська, ми завжди розмовляли російською, тільки зараз вчимося говорити по-українськи, після окупації змогли виїхати тільки через Крим і Грузію. Але нам точно не все рівно, ми співчуваємо кожному українцю, постраждалому від війни і всім серцем прагнемо перемоги Україні.
-
Є такі, що помісячно беруть, але так зазвичай дорожче.
-
Не всі. Є такі, що достатньо виписки з рахунку, де видно, що у вас є цим платити.