Українська Манітоба
-
Теща прислала посилку, здається в правилах немає заборон на таке, навпаки підвищує visibility мотоцикла )
-
Я поки про своє житло навіть не думаю. Але так, я б більш квартиру хотів би. Ну я розумію що своє житло ліпше, краще іпотеку платити ніж оренду. Буду дивитися через час умови іпотеки.
-
Мрія, а не кондо фі 😁
-
Condo fee=headache free + unlimited showers and long hot bath every day;-))
-
Тоді ціна на хати росли як скажені, і то було варта. Зараз такого вже немає
-
Додам більше - якщо ви одинока жінка/дівчина, чи мама з дітьми- купувати хату це величезне навантаження роботи по дому і навколо дому. А квартира це взагалі без турбот. Так само навіть для сімʼї без дітей- вирішили поїхати у відпустку- закрили двері і поїхали. За хатою треба дивитись, перевіряти, прибирати сніг взимку і тд
-
Всі мої друзі та знайомі давали 5%, але це було 7-9 років назад… зараз усі вже мають другу а то й на третій хаті проживають. Перед тим як брати любу іпотеку потрібно впевнитись в спроможності її сплачувати (stable job/income/debt to income ratio, etc)
-
Можна, але при менше 20% завжди додаткова страховка від MHCC
-
Звичайно але не менше ніж 5
-
Якщо маєте менше, то це і особистий ризик. Ви можете втратити роботу, іпотека підвищиться в ціні і тд.
-
Виникло питання: 5, 10, 20% внеску... А можна 13, 17? 🤔
-
В теперішній час, важко назбирати. Тому дуже багато людей давали тільки 5%, ціни піднялись і купили другі дома (після starter homes)
-
При чому у таких випадках це необмежене. Плюс паркінг безкоштовно
-
Зрозуміло,але блін мати 20% перший внесок це огоого.
-
Ці 8,000$ ви берете у кредит у банку, і ви платите на них interest.
-
В тому fee навіть страховка
-
а, ну з комуналкою норм
-
Ми купляли з 5% downpayment. 9 років назад, тепер буде 40% на новий
-
Там cmhc всього 8000$ додається,а є різниця 5% дати умовно +- 11000,або 45000$.
-
Condo fee може бути високе якщо включає у себе усі комунальні (воду і тепло), також може бути високим у будинку який чомусь має малий reserve fund
22 Jan 2023, 08:02
151324/230104
4 minutes ago