Українська Манітоба
-
У вас сім'я не велика, 3 спальні - з головою. Таунхауси такі є від 200к, квартири ще дешевше. Ідеально для початку, з чайлд бенефітами вже повинні тягнути. Плюс якщо рахуєте садок - значить має бути 2 зарплати в сім'ї.
-
Ви зараз реально?умовно купили за 250.000 і завтра захотіли продати. Перше переплата хто її вам поверне,потім при продажі ви будете платити реалтору 4% комісії,ви будете в такому мінусі що то жахв мене знайомі купили будинок за 420.000 і продали його через 2 роки за 440.000 і ми рахували що вони в мінус 80.000$.
-
Якби не садочок і школа я би глянув в сторону . А так ....
-
Не бачите сенсу - продавайте.
-
Я принципово не хочу кондо фі платити. Тому дивлюсь або будинок або дуплекс.
-
Там відсутнє condo fees?
-
Гляньте в сторону таунхауса. Дешевше хати, краще квартири.
-
Ваш платіж буде умовно 2500 а оренда максимум 1600-1700 то який сенс зі сдачі в оренду?
-
Її можна продати і гроші повернуться, а ще краще - здавати в оренду, коли зможете купити хату. Ось і сенс.
-
Але всі платежі тіж самі що і в будинку але нема лише кондо фі.
-
Теж так думаю. Бачив кондо де кондо фі по 700$ в місяць. Йобну.і якісь
-
Та ці кондо це якіта розводняк, фі плати, таксе плати, сусідів слухай і нюхай. Фу короче
-
Так, не всі можуть вентиляцією користуватись. Сам бачив і відчував
-
Ніразу не відчувала запаху нашої їжі на поверсі хоча живуть українці теж.може треба вміти користуватись вентиляцією і ремонтувати її вчасно в цьому може секрет😎
-
То завжди можно перебити борщем та котлетами 🤗
-
Я теж не розумію.рахував що хата яку с знімаю і плачу 1600 зі всім оплатами, буде мені в іпотеку обходитись зі всіма кондо фі проперті таксами страховками комуналкою 2500-2700.тому поки на ренті.
-
Так смердить індуським їдлом на всю парадну а то і весь поверх
-
Ось приклад квартири 280.000 коштує,то там помімо самої іпотеки треба ще 1.пропертитакс 2500 в рік або 200 в місяць 2.кондо фі 300 в місяць 3.комуналка ще з страховкою +-200 І того помімо платежу банку плюсуйте ще +-700-800$
-
І який тоді сенс брати квартиру в кредит якщо платитимеш те саме що і при оренді ,навіть оренда буде дешевше і ти не привʼязаний до локації.
-
переважно, але філіппінці теж нерідко готують так
22 Jan 2023, 08:02
151370/231604
about 3 hours ago