Українська Манітоба
-
Вони перепитали чи не маю асистента еіа, сказав лише апоінтмент, то сказали, що наче на цій зустрічі мій асистент має зареєструвати
-
Дуже дякую
-
Так, можу собі уявити, як ви прям обʼілись((( якщо не помиляюсь, то у моєї мами як раз така пенсія - кіло черешні… В Канаді навіть найбідніший пенсіонер купить 50 кг черешні в місяць…
-
це тому що люди бідніше і якщо дорожче то беруть дуже неохоче. Ви дивна людина. Треб щоб грошей платили на роботі багато бо кредити житло і садочок і в той же час товари щоб були дешеві. Воно так не працює. Спочатку всі побігли в китай або аутсорс щоб зменшити собівартість і потім побачили наслідки (зростання витрат, залежність).Неможливо тракеру платити 100500 і продавати черешню яку він везе за копійки. Єдиний вихід шукати те що аутсорс для канади, але то складніше ніж знайти таке саме в Україні.
-
Хах В Дніпрі 1300 в середньому…але то чилійська…вже обʼїлась її😅
-
Якщо вже зайшла мова про їжу, то може хтось знає, тут десь можна купити тархун? Саме зелень
-
Батя сьогодні на базарі був каже валом її вже і по 60-70 грн,тобто по 2$
-
В Києві ще до війни ціни на черешню завжди скажені були, в середньому баксів 8-10. Це та, яку приємно їсти …
-
В миколаеві по 60 грн на базарі
-
Вам сказати скільки черешня зараз в Києві? 1200-1600 грн Як думаєте, хто її купляє?
-
Буде дешевше)
-
Ну так, вчора град, який врожай 😂😂😂
-
Це мені не в Україні, пора б мені вже запам'ятати...🫣😄
-
Ми ще у квітні в Костко брали, якщо не помиляюсь, то з Чилі. Була соковита та солодка. Щось по 10 баксів 900гр було
-
Середина липня початок
-
Липень, може червень, і буде добре
-
Я була на ринку в St.Norbert тижнів 3 тому, не побачила ані свіжих овочів, фруктів, ні м'яса -кисломолочки. Розчарувалася. Там завжди переважно домашні печеньки, чи то просто не сезон був?
-
Ооо ну всьо!
-
Walmart
-
Я люблю www.stleongardens.com , але іх ще кілька інших. Найбільший кажись St Norbert’s
22 Jan 2023, 08:02
151411/231263
4 minutes ago