Українська Манітоба
-
Це мені не в Україні, пора б мені вже запам'ятати...🫣😄
-
Ми ще у квітні в Костко брали, якщо не помиляюсь, то з Чилі. Була соковита та солодка. Щось по 10 баксів 900гр було
-
Середина липня початок
-
Липень, може червень, і буде добре
-
Я була на ринку в St.Norbert тижнів 3 тому, не побачила ані свіжих овочів, фруктів, ні м'яса -кисломолочки. Розчарувалася. Там завжди переважно домашні печеньки, чи то просто не сезон був?
-
Ооо ну всьо!
-
Walmart
-
Я люблю www.stleongardens.com , але іх ще кілька інших. Найбільший кажись St Norbert’s
-
Де брали?
-
Зараз ще рано, але вже відкриті Jardine St. Leon's, St Norbert, але правдиві будуть відкриватись в червні
-
Дякую 🌷
-
Вони виплачуються щокварталу. Непотрібно переподаватися, вони переглядаються с декларацією
-
Сиджу зараз точу як раз) Теж думав що перша буде не дуже смачна, але помилявся ) вже можна брати! Ням ням
-
Підкажіть будь ласка де є фермерські ринки?
-
О, вже зʼявилась черешня в магазинах? Клааааас, треба терміново затаритись 🥰 Хоча перша, магазинська, не така смачна, як в червні на фермерських ринках буде омномном
-
Черешня по 14$ за кг😔😔
-
З 2018 навряд чи, десь писали що прикордонники тільки 5 років тримають ті данні
-
Сумніваюся
-
Питання стосовноССВ чи потрібно на них подавати кожні пів року чи одноразово а вони самі переглядають через певний час ?
-
Закривати вам не потрібно, вони самі закриють. Лише якщо хочете продовжити і платити самі, тоді потрібно задзвонити до страхової і отримати варіанти
22 Jan 2023, 08:02
151423/234545
37 minutes ago