Українська Манітоба
-
Зараз вони ремонтують вже б/у авто якщо ціна в районі 20к. Витягують і шпаклюють так що веселого тут мало коли машина буде вся шпакльована і перекрашена
-
Які правила гри?
-
Ще не знаємо перший раз звернулися
-
Як що авто було нове, та в кредиті, а по кредиту залишилося більше ринкової вартості авто, але гап іншуранс ВЖЕ не працює, тоді веселого мало Від слова Зовсім Як що авто вживане, з кеш куплене, то MPI є найкращім покупцем для вашого вживаного авто. Головне знати правила гри, та не поспішати із прийняттям рішень...
-
Просто приходив в офе, хотів зареєструватись сказали, що це має асистент в еіа зробити
-
та навряд, не впевнений
-
«оговорка по Фрейду» 😂
-
Маєте на увазі, що пропозицій на ринку б/в авто дуже мало? (бо з новими авто проблем немає наче)
-
Так
-
найти роботу?
-
Ще щось? Взагалі комусь вони помогли щось найти?
-
Боже … Я замість what is a рушник Прочитала what is a русняк😂😂 Думаю оце просвіта гарна )
-
Може бути і на п'ять. Все індивідуально.
-
Та тут машину знайти - такий квест! Ну скільки там більше, на 1000?
-
Так
-
Часто машина по факту коштує менше, ніж за неї по страховому випадку виплачують.
-
Я все таки не розумію радості в списанні. Це ж ти ж без машини залишишся, знайти потім ще щось путнє. Поясніть мені, будь ласка
-
Особливо біля Леджіслейтів :)
-
Дуже красивий вечір був сьогодні у Вінніпезі 🥰
-
А Ви не перевіряйте себе, а переглядайте чужі роботи з аналізом помилок. Мій чоловік гарно підготувався за допомогою цього сайту - celpip.biz
22 Jan 2023, 08:02
151463/230232
less than a minute ago