Українська Манітоба
-
Вгадаю це один і факторів, + ринок + компанії будівельні хочуть прибуток і ще кучу всього;) Тому і ціни такі високі 😂
-
Так, деякі працівники не мають працювати :)
-
Тому і ціни підросли на хати 🤷🏻♀️
-
Будівельні компанії хочуть більше прибутку :)
-
Дуже важко. Union love it.
-
Аня, хіба не подорожчали матеріали? Мій чоловік постійно плюється раніше там якісь 2х2 чи 4х4 коштувала стільки а зараз в два рази дорожче:) І так майже все, вікна, двері, плайвуд… Ну і звісно сам ринок тримає ціни і нефіга вони не падуть…
-
Ну, якщо діти, може, і не варто. Якщо людина одна - не знаю, я з 800 євро приїхала)
-
Ну це суті не міняє. Як на мене то фанера краща від цільних балок. Менше скрипить, можна залити її хімікатами щоб комахи не зʼїли і те ж саме тепло ДУЖЕ добре тримає
-
Та це вічна делема,бо світ так побудований щоб ви були рабами і увесь час платили за все,за іпотеку 25-30 років,кондо фі,податок на землю. Для мене взагалі дикість як світ докатився до того що щоб мати базову річ як криша над головою треба віддати за це пів життя,і потім тебе ще буде держава нагибати у вигляді проперті такс і кондо фі якщо є
-
Так з таким бюджетом нема сенсу їхати в Канаду, враховуючи як складно знайти роботу. В цьому році знайомі сім'ї з невеличким бюджетом питали чи варто їхати в Канаду, я їм відповив, що якщо готові витрати всі гроши та повернутись назад, тоді welcome. В результаті одна сім'я поїхала в Іспанію, інша в Грецію, інший знайомий приїхав в Канаду, отримав 3к, шукав роботу і не знайшов, витратив ті 3к і повернувся в Ірландію. Зараз я вже всіх попросив мені маякнути якщо буде там вакансії, готов у будь яку з тих країн поїхати, бо тут з роботою жах
-
Ну то ясно, що умовний Джек який поставить всі стіни за 12годин або той самий Джейк буде класти ту цеглу 40-50 годин на ті ж самі стіни. І я не кажу вже про те що фундамент треба міцніший заливати
-
Але ось відповідь на моє питання, чого цегла не використовується. Грубо кажучи перші поселенці почали використовувати дерево, бо його легше возити, і ніхто потім не будував цегляні заводи, бо попиту не було. Вуаля, будинки з дерева за ціною будинка з цегли 🤷♂️