Українська Манітоба
-
Та навіть не трошки,а ще якщо взяти вінніпег і пів роки мерзлоти то ще повинні доплачувати щоб тут жити
-
Ви не повірте, але сучасні матеріали, ой в смислі «гавно і палки» я мала на увазі, вони і від жари норм insulation 😂
-
І 4х поверховий будинок ходе ходуном, а якшо зверху живе хтось важчий за кота, то вішайся взагалі. Взагалі я не проти деревʼяних приватних будинків, але ціна в 700к$ трошки перебільшена 🤏
-
У Флориді це інша фішка зараз, там дійсно хочуть здешевити, хоч при такій вірогідності ураганів це ідея так собі. а якісне житло там досі з бетону
-
Будівельні матеріали подорожчали майже вдвічі за останні роки, під час ковіду кинулись всі робити реновейшени і от від тоді і пішов дефіцит… Додайте ще лейбор, ніхто на будові за копійки не буде працювати…і зрозуміло чому:)
-
Будують з фанери не через те що вони теплі і бла бла бла В Америці наприклад у флориді теж будують з фанери а там тепло круглий рік,будують так бо просто дешевше і швидше і все,не треба навіть крани використовувати щоб будинок на 2 поверхи побудувати
-
Дорого бо ринок такий, будматеріали ващє ні до чого
-
Заільниьи важко тих, хто в профспілці. Правда, Оля Selyscheva ? 😂😂
-
За 2 роки тут офігіла від тих гівна і палок, як вони тепло взимку й прохолоду влітку тримають і як насправді комфортно. Того я за такі будматеріали 😛 Єдине, що з коментарем про ціну погоджуюсь, не про якість. Чому дійсно так дорого.
-
Ну так а шо? Онтаріо може з цегли, а ми чим гірше? 😅
-
О, давно не було про «гавно і палки», люблю таке 🥰
-
Два перших так, останній не знаю
-
Ну в мене там знайомий працював,то було скорочення велике людей.попередили завчасно,відшкодувань не було
-
Чи працює в канадському appstore ⁃ Монобанк ⁃ Приватбанк ⁃ Спортбанк ?
-
То просто догадка , чи хтось таке з працівників зморозив ?
-
СPP це не страховка, це державна пенсія
-
Оце я в юніоні, хрен мене виженуть тепер 😈😈😈
-
у мене cpp відраховує під 400 на місяць, то це типу можна і за таке домовитись?
-
Не спілкуйтесь з ним)) він вас поганому навчить))
-
Добре-добре, піду скажу інженеру з MB Hydro, що він тут фантазії розказує
22 Jan 2023, 08:02
151679/237307
about a minute ago