Українська Манітоба
-
СPP це не страховка, це державна пенсія
-
Оце я в юніоні, хрен мене виженуть тепер 😈😈😈
-
у мене cpp відраховує під 400 на місяць, то це типу можна і за таке домовитись?
-
Не спілкуйтесь з ним)) він вас поганому навчить))
-
Добре-добре, піду скажу інженеру з MB Hydro, що він тут фантазії розказує
-
Це якийсь фотошоп, таких вікон не існує. Прикиньте, якби вікна в провінції де багато вітрів, відчинялись в середину, а не назовні, де їх в любий день може вирвати? Було б круто 😂😂😂
-
Або даунтаун-запунка-фудбанк
-
Які відшкодування.капіталізм зараз.
-
Шо просто взяли і звільнили. Без будь яких відшкодувань?
-
Я теж чув, що туди важко потрапити але вигнати звідти, особливо unionized, це з області фантастики 😁
-
Все як і всюди.не слухайте казок. Від наших людей котрі тут 2 місяці і не таких казок наслухаешся.
-
Я сама працюю на посаді, де завтра можу бути вже без роботи :) Але якщо ти працюєш на державних посадах - то ніби як важко (як я чула в MB Hydro)
-
До чого тут урядова посада? Я писала про них
-
Пххха дуже важко звільнити з посади. Спитайте це у людей з комнапії canada goose,котрі пропрацювали по 10-15 років.
-
Друзі, хто любить гриби- почався сезон унікальних грибів які вважаються одними з найсмачніших (і найдорожчих) у світі поряд з труфелями
-
З українцями, у них зуби кращі, або актори😂😂😂 Але якшо серйозно, то я де в чому згоден з вами. Деякі ціни прям дуже великі, до прикладу будинки. Їх будують, вибачте з гівна і палок, а ціна 700к… причому проекти типові, тому підрядники не видумують і не мудрують, так шо не ясно звідки та ціна береться(
-
Ви хочете сказати урядові працівники з якими ви працюєте, маючи одні з найкращих бенефітів (не через те що вони уряд , а тому що уряд манітоби один з найбільших роботодавців) не лікують і не дивляться за зубами? І перестаньте дивитим в зуби людям в магазині
-
Ось реальний відгук: mobilesyrup.com/2023/03/04/bell-giga-hub-review-home-hub/ Пише, що реальна швидкість 600-800,якщо не використовувати ethernet 😁
-
Багато хто з канадців думають що вони тут еліта 🤔 але не в тому ключі, що їздять на мазераті, а що гарні умови праці, оплата та бенефіти Ще й вчора почула, що їх дуже важко звільнити з посади 🤔
-
Тоді з ким мені спілкуватись? З інопланетянами? Тоді моє коло розшириться і я не побачу людей з поганими зубами?))
22 Jan 2023, 08:02
151694/238310
about a minute ago