Українська Манітоба
-
Ситий ніколи не зрозуміє голодного. Але ще трошки і зарплатами буде вимірювання, ех…колись були айфони 😂😂 А взагалі в Канаді можливості колосальні, і тут точно не люблять постійне «ниття». Мені подобається що тут цінять «бюджетні» професії, наприклад
-
Жаль
-
Цим не можна. За законом якщо він обіцяє виправитись і лікуватись його виправдають
-
Іра, на 180 кв м можна 30 людей заселити і брати по $100 😁 так роблять в Торонто
-
Зараз би сидіти без світла у квартирі за $1500 😄 М - мрія 😄
-
Така у ванкувері десь 7000 буде коштувати
-
Вони б краще 5 років наркотам давали.
-
До теми оренди в Канаді і Украіні, сьогоднішнє оголошення 😅так, це типу vip, але все ж
-
А я писав, що це погано? Це добре але з планкою повинен рости income, а не планка росте, а ми живемо від зарплати до зарплати 🙂
-
Я вважаю що з гарною англійською як-то кажуть the sky is the limit, єдину пораду яку би я дала самій собі якби повернулася в минуле: «вчи блядь англійську»
-
За користування послугами повій в Канаді 5 років тюрми можуть дати, це вам ні Німеччина
-
Так
-
Ви робили валідацію диплому?
-
І це добре, що планка росте. Бо якщо планка не росте, то людина радіє тому що є, ніякого розвитку не відбувається.
-
А можно до Вас в приватні? Ви зараз вчитеся?
-
Вони там ще алкоголь перевіряють. Будьте тверезі
-
Спробую, тим паче я працюю бух + аудитор вже. Але не знаю чи надовго працювати буду 😁
-
Будьте уважні, робіть комплете стоп і гортайте головою ліво право із позиції стоп перед початком руху з-під стоп-знака. До 20го числа тиждень закону у мсрв
-
То до чого ця дискусія? Я вів до того, що люди звикли жити на широку ногу і скільки б не заробляли - вистачати не буде, бо планка постійне росте 🙂
-
В тему сьогоднішніх фінансових обговорень
22 Jan 2023, 08:02
151790/235945
9 minutes ago