Українська Манітоба
-
Можна, мій брат так на oil rigs заробляє до 200$ на годину….але здоров’я губить…..
-
Такаж була реакція, але в людей різні витрати 🤷
-
Враховуючи % по іпотеці,% на авто,скільки садок не ліцензований коштує,то да це копійки
-
а це приватний клоун чи event-агенція? Якщо агенція, то клоун навряд чи забере навіть половину з цієї суми)
-
30 копійки?) блін, трошки обідно що Україна втратила стільки спеціалістів та експертів:)
-
З такими темпами скоро буде стрімкий зріст популяції клоунів в Канаді 🙂
-
Я можу клоуном, я - артист, та і по життю...
-
Хотів сину щось цікаве знайти на день народження. Знайшов клоуна. 1,5 години 300$. Це доказує що в Канаді навіть без мови та вищої освіти можна 200$ в час заробляти. 😄
-
Дякую!
-
Бажано, але так чи інакше можна без юриста
-
Підпис свідків потрібно, щоб не було запитання
-
Можна вписувати спадкоємців і не в Канаді, краще дописати куди відправляться діти, собаки коти. Короче все що спаде на думку треба писати
-
www.formalwill.ca/will-products-canada
-
І це однаково працює, якщо навіть спадкоємці не в Канаді, так? Мене хвилює, яка процедура комунікації з банком, якщо людина знаходиться поза межами країни
-
Там же наче ще свідки також мають підписатись?
-
У Канад і вважається легальним навіть простий заповіт, написаний від руки, без завірення юриста. Головне щоб від руки
-
Можливо)) Бо я питала, а мені всім відділенням почали хвалити і казати, що я ще молода і не повинна думати про смерть)))) Кумедія
-
Через суд можна це повернути. Але треба буде заплатити. Там дуже багато нюансів. Банк не забирає у прямому сенсі. Він чекає розпоряджень від вищого керівництва.
-
Дуже дякую!
-
Краще мати заповіт. Цим ви допоможете вашим рідним.
22 Jan 2023, 08:02
151878/233055
17 minutes ago