Українська Манітоба
-
До питань про смерть. Чи можна якось надати доступ на випадок екстрених ситуацій до рахунку в канадському банку рідним, які не в Канаді і навіть не мають канадських віз? Я зараз дорогу переходжу обережно переважно з думкою, що якщо що - з сейвінгу ніхто нічого не забере)
-
Так нам усім не по 16 років 🙂 Всі мають досвід роботи чи в Україні, чи в інших країнах. Та й досвід за 2-3 роки можна заробити
-
-
Та багато кто не ігнорує а тупо не вистачає грошей у людей,оренда,їжа,садок якщо треба,авто,страховки,бенз,парковки,і прочі росходи сжирають майже весь бюджет. Я реально розмовляв з багатьма нашими кто приїхав і курче більшість працюють за 16-17 на годину,то жах просто.
-
Не правда. За два-три роки можна і 80-100 тис заробляти. І без місцевої освіти.
-
Добрий ранок! Підкажіть, може, хто знає, чи можу подати документи на закордонний паспорт десь в Європі і замовити доставку в Канадські консульства? Таке реально?
-
Вибачаюсь за таке сумне питання, але треба знати і бути готовим до всього. Скільки коштують похорони тут? Якщо ще в Україні я казала "спаліть мене і попіл розвійте, любить мене треба коли я жива, а не сумувати за мертвим тілом". Тобто, цікавить, по мінімалкам
-
Ну ось за що я і кажу.А то бачу по чату щось про 6-8 к $.подумав може я щось не то роблю або не там живу 😂