Українська Манітоба
-
Привіт друзі, підкажіть будь ласка!Користуюся кредиткою вже рік, але жодного разу мені не пропонували підняти кредитний ліміт. До кредитки не підвʼязані жодні регулярні платежі. Користуюся нею постійно, використовую 30-50%, погашаю що два тижні. Два тижні тому заповнила аплікацію на кредитку від костко, а сьогодні мені прийшла відмова. Кредитний рейтинг був 734 а зараз впав до 724. Не розумію в чому може бути проблема…
-
Дякую
-
🔫 @DavyKerel кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Just_Karyna, Volodymyr, @smith1988, @PavelFilipenko86, Viktoriia Bahmut, @Oopslv, @trokhanovskyi, Lilac_springs Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Народ, потрібно допомогти родині… мій друг раптово помер…. 😭
-
gofund.me/70ce3d9a
-
Greenwoods Dental Pembina- Dentist In Winnipeg (204) 221-2221 maps.app.goo.gl/wGgmMXLd8WNAUBWo6 Лікар - Олександр. Може бути черга, запишіться у waiting list. Звертався декілька разів. Завжди приймали на наступний день або через день
-
Дмитро ви найкращий!!!
-
Про інших україномовних ще не чув
-
Доктор Андрій Баранюк g.co/kgs/KpJm5Ev
-
Добрий вечір, шукаю моделей на макіяж на 18 травня, моя сторінка в інстаграмі @ann.mua8
-
Добрий вечір. Порадьте україномовного лікаря стоматолога у Вінніпезі.
-
Your ultimate Canadian poetry list: 68 poetry collections recommended by you www.cbc.ca/books/your-ultimate-canadian-poetry-list-68-poetry-collections-recommended-by-you-1.4613146
-
www.indigo.ca/en-ca/canadian-authors/
-
THE BEST CANADIAN BOOKS OF ALL TIME www.canadianliving.com/life-and-relationships/canadian-living-books/mediagallery/the-best-canadian-books-of-all-time
-
100 novels that make you proud to be Canadian www.cbc.ca/books/100-novels-that-make-you-proud-to-be-canadian-1.4194710
-
Вам потрібно взяти квиток із університету чи коледжу. Через них виробляється студентський. Якщо навчаєтесь в університеті, то автобус безкоштовно. Але на літо це не діє
-
Чи є тут веб дизайнери ? - звʼяжіться будь ласка зі мною
-
Документ дійсний до тієї дати, яка вказана на самому документі (якщо вона вказана взагалі) Апостиль лиш підтверджує печать та підпис уповноваженої особи
-
Я такого ніде не бачив. Наче вони можуть завжди бути дійсні. Поки саме доручення дійсне *
22 Jan 2023, 08:02
151984/230093
about 3 hours ago