Українська Манітоба
-
Say what? Можливо десь на фермі але дуже і дуже сіра зона…..
-
Так, Пунта Кана
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, в якому магазині можна купити незбиране молоко з терміном зберігання до 1 тижня?
-
Рік назад
-
З часом все позволите. Терпіння і міцного здоров‘я
-
Це нормально. Канадці обожнють roadtrips. Привикайте все вимірювати в часі а не в кілометрах :)
-
Також є таке. Шикарний бренд, європейська якість. Зимове чоловіче взуття: www.sportchek.ca/categories/men/footwear/boots/winter-boots/product/helly-hansen-mens-bowstring-primaloft-winter-boots-non-slip-color-333252845_20-333252845.html#333252845%5Bcolor%5D=333252845_20
-
Як що трафилось чудо, та вам сталося зареєструватися апрентісом, маючи тільки OWP, тоді: - ви вже не зможете challenge exam, бо одне виключає інше; (Можливо чогось не знаю, але в будь якому випадку, я б цього не радив ) - навчання в коледжі, 10 тижнів 100% БЕЗКОШТОВНЕ для апрентісів, при умові 100% присутності на заняттях ; - На час навчання вам будуть платити EI, с першого дня на навчанні. Не хто зна що, але більш ніж нічого - едини витрати на навчання - це підручники; - реєструватися на навчання ви маєте самостійно, то подбайте про це зазделегить; - едина проблема, це подача на номінацію при роботі як apprentice. Але це питання у інший чат. PS. Як що є питання, звертайтесь далі в DM
-
Ну я не знаю. А що має сподобатись?
-
Якимось чудом я таки більше місяця вже працюю апрентіс електрішн, офіційно. І зареєстрований в апрентісшип Манітоба. Що саме не є реальним? Може ви маєте на увазі саме навчання в коледжі не вийде (до цього моменту я ще не дійшов)? Наразі розбираюся як саме challenge exam здати, тому як без PR та громадянства я такі витрати на навчання мабуть не потягну та і питання з приводу можливості навчання по CUAET стоїть