Українська Манітоба
-
Ой ковзани , на Форкс це де?
-
Підскажіть де можна взяти коньяки в оренду?
-
А якщо після березня приїхати по робочій візі?
-
Напишіть мені, подивимося, може ще можливо його отримати😉
-
Перед тим як вам щось «не подобається» в Манітобі і перед тим як «хейтити» Вінніпег чи інші міста Канади - пам‘ятайте що Канада і її люди зробили і продовжують робити для нас. Вінчая Пам‘ять Герою Канади та України: «Цей хлопець міг спокійно жити в Канаді, куди багато років тому переїхала його родина. Навіть не просто спокійно, а дуже заможно жити. Син — засновника агрохолдингу Райз і чоловіка, який входив у перелік 200 найбагатших українців. Доларового мільйонера. Його статки оцінювали в 291 мільйон доларів. Але торік у січні Григорій Цехмістренко, громадянин Канади і той, кого в нас люблять називати мажором, повернувся в Україну, і в лютому став медиком-добровольцем. В ніч на 14-15 січня 28-ми річний Григорій загинув у Бахмуті. Христина Коціра»
-
Наступні пости які не стосуються теми чату будуть видалені.
-
Доброго ранку! Хочу повідомити, що тепер ми відкриті постійно й у субботу для тих, хто шукав апоінтменти на субботу😉 Також з нового, в додатку Scotia банку з‘явилася можливість написати в підтримку, не тільки телефонувати. Особливо буде добре для тих, кому зручніше комунікувати через месенджер! Все іньше залишається такеж саме: • При відкритті рахунків надається бонус в $350. • Ви можете отримати кредитну картку з лімітом на $1000 без підтверждення доходів маючи український паспорт. • Якщо ви працюєте, є можливість отримання першої кредитки до $5000 (залежить від рівня доходів). Кому будуть цікаві подробиці - пишіть, буду радий допомогти!😊
-
Аудиторія одна і таж. Просто ми розділяємо теми.
-
Чого ви причепились до національності? Подмвіттся навколо, скільки росіян у Вінніпегу, які працюють поряд з вами та не розголошують свої думки. А вони між цим клепають будівлі навколо вас, керують траками, що їздять біля вас на хайвеї, роблять м'ясні продути в тому ж "maple leaf", які ви споживаєте. Тут все залежить від самої людини. Якщо він взяв гвинтівку чи сів у танк, та поїхав вбивати своїх сусідів на чужій землі, то його проблеми. І якщо йому відірве щось, або його вб' є - мені його буде зовсім не жаль. А інші люди, адекватні або ні, самі роблять свій вибір.