Українська Манітоба
-
Купуй, коли все падає - продавай, коли все росте 🙂
-
Також потрібно розуміти закони економіки - не всі зможуть інвестувати та збагатитись
-
Вам тут не порадять правильної стратегії, бо хто як хоче, так і … продовження ви знаєте, кнопки «бабло» не існує 😄 Першочергово треба закрити всі ваші кредити/зобовʼязання, що мають вищий % ніж потенційні інвестиції, потім 3-6 місяців відкласти на якісь emergencies, далі закрити ліміт FHSA(якщо плануєте купувати нерухомість тут) та TFSA (їх можна відкривати безліч для різних потреб (ventures, stocks, crypto)- головне дотримуватися ліміту і RRSP (якщо роботодавець дає match). Ну і зверху можна ще торгувати щось в short-term/daily/ scalping якщо залишаються ресурси, бажання і час 😄 P.S: як там пишуть, not a financial advise 😄
-
Всі так хочуть. Навіть варрен баффет не знає що буде завтра
-
15 років
-
З рахунку RRSP також можна зняти гроші для купівлі нерухомості, якщо ви перший будинок купуєте. Але там здається є певні терміни, коли їх треба повернути
-
Вкажіть спадкоємця 😅
-
На rrsp та tfsa можете хоч зараз відкладати.
-
Ця схема трошки варіюватиметься від факторів типу вік, дохід, скільки виходить відкладати, сімейний склад і головні пріоритети. Але мислите в правильному напрямку :)
-
Я помоніторив депозити гіс , найкраща ставка на 1 рік 5%, оці бонусні мають підводні камені(я шукав тфса , то скам в тому , що на пів року тобі 6 процентів а на пів року тобі 0.5% ) краще без акцій вкласти в гіс під 5 процентв. Ну а самостійне інвестуваннЯ є, але сцикотно, купуєш частку фонду і не паришся
-
Та типу бажано максимум на 8000$ заряжати на FHSA дальше TFSA , а там уже що найдеш . Чи під проценти чи акції купляти. Дальше на ці бабки що маєш проценти в лютому місяці закидувати все на RRSP , доречі rrsp аккаунт він кожен рік має просто ліміт і все , він не сумується як tfsa ? Ви так робите ? Чи як ? Мені не треба що ви купляєте , просто цікаво як ви робите . Бо зараз уже час чимось таким починати займатись , а то я вже і так 2 роки пропустив відкласти на хату . Того року вже думав , але шось завтикав ,як то вже січень наступив 😅
-
Але якщо було це житло перше в Україні, то вже ж не можна ?