Українська Манітоба
-
Де це така краса? 😍
-
Мєчка?) Жгьот 😅
-
Де почитати про це? Чим закінчилось?
-
В медвузах такого не було. Три хвилини в воєнкоматі і все
-
Коли вони зачитують присягу, отримують військовий квиток із званням
-
Присяга - це те, що дають на підпис в воєнкоматі?
-
В Дніпрі протягом, здається, років 8 кафедра військової підготовки не функціонувала, там нікого не було. Відповідно, не було ніяких присяг, просто вимагали довідку з воєнкомату і все
-
Хто такий же постійно голодний як і я, і іноді так і хочеться вмяти в себе рідних смаків - скоро буде ще))
-
Про Дніпро
-
Ви зараз про Дніпро чи про Одесу?) Я про Дніпро)
-
Закінчилось тим, що в ручному порядку адміни Реєстру (це ціле підприємство…хоча по факту декілька хлопців) потіли над тим, аби вручну відновити все… Бо для деяких і справді треба було анулювати паспорти…цікаві історії на кордонах були 😅
-
Ні, в воєнкоматі по місцю прописки. Більше того, я випускалась в роки, коли військова кафедра була розформована, тому що кому та військова кафедра в Україні потрібна. І протягом кількох років ніхто не проходив жодного курсу по військовій підготовці. І все одно без папірця з воєнкомату погрожували прокуратурою. Військова підготовка як вона є)
-
Будь ласка ☺️
-
Kildonan place
-
Зрозуміло…ну я не лікар і не військовозобовʼязана По моїх спеціальностях лише цивільну охорону проходять…хоча…потім вимагається бумага, шо у разі чого то будемо діяти разом із військовими 🫣
-
Ще раз. Оновити дані повинна. Далі - треба вчитуватись…чесно, мені не дуже хочеться зараз того робити