Українська Манітоба
-
Не графік а мрія 🤩
-
Цікаво буде дізнатися як зроблять, в мене ситуація схожа, тільки я не знаю чи мені там в Україні щось приходить чи ні (скоріш за все так😳), я вже років 10 там не був, з дійсних документів тільки закордонний паспорт, а свідоцтво про народження взагалі не українське
-
Ну свідоцтво про народження ніколи не було документом, що підтверджує громадянство 🌚
-
Всім привіт, хто підкаже, де можна посмажити м'ясо в районі Osborn?
-
Привіт всім.Підкажіть чи можна брати барбекю переносну з собою на Rock lake? Чи це не заборонено правилами ?
-
Отак це) Свідоцтво про народження - це лише документ, який підтверджує сам факт народження, не більше.
-
Хтось питав за роботу моряка. Ось у Гімлі є шхуна 😅😅
-
Якщо в Статті 5 Закону про громадянство знайдете свідоцтво про народження - дайте знати, будь ласка
-
Дуже просто:) Ось я і чоловік громадяни України, а донька наша перша народилась в Дании, датчани редиски на відміну від канадців дай Бог їм здоровʼя громадянство не роздають направо та наліво за місцем народження, тому прийшлось оформлювати доньці старшій громадянство України через консульство:) ну щоб оформити паспорт, чи тоді ще просто вклеїти в мій паспорт і виїхати з країни… І тепер в дитині в канадському паспорті пише місце народження Данія, а громадянства має два українське та канадське 🤪
-
Грибів назбирали?
-
Апдейт по Бердсхіл парку)) Полізли з сином в хащі.....довго лізли, заблукали))) Бачили оленів....через 2 години блукання вилізли на трасі, потім ще довго йшли до машини... Коротше, не будьте як я, беріть компас, шукайте приложуху, може там є всі стежки на карті.... Ну одне хоч радує, тепер знаю куди по гриби осінню ходити)))
-
Думаю що можно, головне щоб гриби були:) здається тільки в національних парках не можно;)
-
Нарешті весна 🥰